Autor Wiadomość
karolkarol216 Nokia Loop Napisany: 03 Lip 2011 11:19 Nokia Loop   Postaw piwo autorowi tego posta

Nokia Loop v1.0

Opis:
  • Loop to niezwykła aplikacja skierowana do właścicieli telefonów Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia E7. Aplikacja opiera się na działaniu wirtualnego gramofonu, na którym możemy dodawać kolejne dźwięki, skretche i brzmienia.
    plikacja Loop na telefony z systemem Symbian^3 umożliwia nakładanie na siebie dźwięków – zabawę z nimi. Dodatkowo utworzony set możemy zapisać na swoim telefonie – puszczać znajomym, ustawić jako dzwo*nek w telefonie czy podzielić się swoją artystyczną duszą na Facebooku. Do wyboru mamy kilka standardowych podkładów, które charakterystyczne są dla danego stylu muzycznego – hip hop, funky, regae i inne. Ponadto za swój podkład możemy użyć własnych piosenek, które mamy zapisane na telefonie. W dalszej części możemy dokładać poszczególne dźwięki do naszego „podkładu – matki”. Do dyspozycji mamy także mikser na którym możemy ściszać poszczególne dźwięki.
    ---opis zaczerpniety z dailymobile----

Pobieranie / Download:

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 04 Lip 2011 08:52 ]
Opis dodany. // Laki1231
Grovve Nokia Loop Napisany: 04 Lip 2011 10:57   Postaw piwo autorowi tego posta
zainstalowałem to na nokii c6, działa poprawnie choć nie sprawdzałem wszystkich opcji, bo potrzeba na to troche czasu kod emotikony: ;)
Autor postu otrzymał pochwałę.
daanielito Nokia Loop Napisany: 06 Lip 2011 11:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Sprawdzał ktoś na S60v5?

Harmattan Nokia Loop Napisany: 06 Lip 2011 11:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Możesz być pierwszym kod emotikony: :letssin:

EDIT: No i nie będziesz. Jak się starasz ? kod emotikony: :lol-above: Zainstalowane bez problemu na Satio, aplikacjia odpala się, jednak nie wiem jak dodać utwór do mixu kod emotikony: xD Nie widzę tam żadnej takiej opcji.

baQ Nokia Loop Napisany: 06 Lip 2011 03:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Na X6 działa w porządku.
Alvaro Nokia Loop Napisany: 13 Lip 2011 09:47   Postaw piwo autorowi tego posta
działa elegancko.
xszwedziox Nokia Loop Napisany: 15 Lip 2011 12:11   Postaw piwo autorowi tego posta
daanielito napisał/a:
  • Sprawdzał ktoś na S60v5?

Właśnie nokia c6, o ktorej kolega wspomniał wyżej posiada symbiana s60v5 ;p
Wiec już chyba wszystko jasne ;]

tez posiadam c6 i Aplikacja działa mi bez zarzutu.
Kruszer Nokia Loop Napisany: 11 Kwi 2012 09:54   Postaw piwo autorowi tego posta
na 5230 jest duże opóźnienie względem startu loopa a rzeczywistym nagrywaniem, na ucho jakieś 0,5 sek, wiesza się mocno przy 4 aktywnych pętlach, chociaż raz nagrałem 18 ścieżek (oczywiście scalałem je za każdym razem) i chodziło nieźle.
fajna sprawa, pobawić się można, oczywiście nie na poważnie, bo próbowałem coś beatboxować i opóźnienie daje po dupie okropnie kod emotikony: :P
MaTySeK721 Nokia Loop Napisany: 13 Kwi 2012 10:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Potwierdzam Kruszera. Lekkie przycięcia ale reszta działa dobrze kod emotikony: :)