| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| d3spot | |
|
| Witam Mam takie pytanie otóż, gdy np. dajemy zablokuj klawiaturę i pojawia sie komunikat że blokada klawiatury jest aktywna to nad tym komunikatem jest taka jakby biała powłoka. Tak samo gdy np. sprawdzamy uruchomione programy w tle i przytrzymujemy klawisz menu, to obok tego również jest taka biała powłoka... mam pytanie czy dałoby się zrobić by tej białej powłoki nie było? Tylko po prostu pozostało tło z motywu? Wkurza mnie jakoś to od początku gdy kupiłem tego fona i byłem ciekawy czy da sie z tym coś zrobić. Czekam na rady, i nagradzam plusami! |
||
| Casaya | |
|
| d3spot, chyba tylko zmodyfikowac soft... _________________ |
||
| d3spot | |
|
| Czyli że jednak da się?:D | ||
| Casaya | |
|
| radziubaker, pewnie ktoś to by potrafił,ale do końca nie wiem.nie znam sie tak bardzo na modyfikacji softów. _________________ |
||
| d3spot | |
|
| Na takim dużym forum może znajdzie się ktoś kto czymś takim sie zajmuje | ||
| Casaya | |
|
| d3spot, sadam81 chyba sie tym zajmuje.coś kiedyś wspominał.ale urlop ma.wyjechał.może ktoś inny.nie wiem.tak bardzo ci to przeszkadza? _________________ |
||
| d3spot | |
|
| No gdy zmieniłem se na temat bardziej biały, to wtedy to jest niewidoczne. Ale mam taki problem że pod szybką z ekranem mam jakieś kropki brudne i to brzydko na białym motywie wygląda... da sie to jakoś rozkręcić i wyczyścić? Zrobią takie coś w serwisie? czy trzeba nową obudowe kupić? | ||
| Laki1231 | |
|
| d3spot, wgraj najnowszego softa ale to nic nie da, to jest normalne w S60v.3 w innym modelu też tak było. Nie widziałem CFW na N73 jak narazie. _________________ |
||
| d3spot | |
|
Nawet nie wiecie co macie na forum ! Pobieranie / Download:
Problem rozwiązany dziękuję dobranoc ! |
||
| Casaya | |
|
| d3spot, da sie to rozkręcic.napewno bedzie łatwiej niż w nokii 5800Xm.ja w swojej czyscilem.to jest kurz lub wilgoc pomiedzy (w twoim wypadku) szybką panelu a wyswietlaczem. w moim przypadku w nokii 5800xm bylo gorzej,digitizer był na tasiemce i trudny dostęp. rozkręć,spokojnie sobie poradzisz, _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Grzenio | |
|
Napisałem jak ma wyczyścić to ktoś mi posta usunoł _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia N73] Usunięcie Motywów |
Pytania i Problemy z telefonami | d3spot | |
[NOKIA C5-03] Usunięcie skrótu "Kontakty" w HS |
Pytania i Problemy z telefonami | Hipek;D | |
GG nokia N73 |
Szukam | Light_Kira90 | |
Nokia N73 |
Recenzje telefonów | Szymuś | |
Nokia n73Jaki symbian |
Pytania i Problemy z telefonami | dzielnicov | |