| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| d3spot | |
|
| Witam Zawsze usuwałem motywy z apps manager... ale teraz zainstalowałem jakieś motywy 3... a ich w ogóle tam nie ma ! Są dostępne w themes a w apps menagerze ich w ogóle nie ma... jak w takiej sytuacji usunąc te motywy? Może są one gdzieś zapisane na karcie i można je ręcznie usunąć? Za dobre odpowiedzi plusy. PS: Nie posiadam kabla do kompa żeby połaczyć się z fonem... mam kartę pamięci i adapter do niej |
||
| Laki1231 | |
|
| No to jest dziwne szczerze powiem. Może są w menadrzeże pod inną nazwą? _________________ |
||
| d3spot | |
|
| Nie ma ich pod zmienioną nazwą bo wiem co mam tam w tym menadżerze... jakoś ręcznie albo inny sposób jest na to? | ||
| Laki1231 | |
|
| Ręcznie by się dało ale nie wiem w jakich folderach są pliki tych motywów, i nie wiem jak je znajść. Może użyj jakiejś aplikacj czyszczącej telefon. _________________ |
||
| d3spot | |
|
| Jaką aplikacje czyszczącą masz na myśli? Na telefonie posiadam w tej chwili program "EndClear" ale to raczej nie o taki program chodzi. |
||
| Laki1231 | |
|
| d3spot, hm nieznam konkretnych tytułó ale wiem, że coś było. Zawsze możesz karte sformatowac, jeśli na niej instalowałeś. _________________ |
||
| DSV | |
|
| Spróbuj przez Uninstall King. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| moim zdaniem podłącz kartę przez czytnik.zrzuć na komputer co potrzebne.potem format i od nowa wrzucasz to co potrzebujesz. To opcja ostateczna jeśli inne zawiodą _________________ |
||
| d3spot | |
|
| UninstallKing pomógł! | ||
| Laki1231 | |
|
| Zakmykam. Problem rozwiązany // Laki1231 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Fabryka MotywówWyrabiam motywy na zamówienie |
Grafika | adames | |
Tworzenie własnych motywów |
Tematy | kijec | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia N73] Usunięcie białej powłokiCzy da radę? |
Pytania i Problemy z telefonami | d3spot | |
[Nokia N73] Usuwanie Motywów |
Pytania i Problemy z telefonami | d3spot | |
Edytor motywów s60v3 nokia |
Szukam | hitman48 | |