| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| SpeedJet | |
|
| Na google znalazłem informację, że Nokia N8 (OS Symbian) obsługuje gry które chodzą na telefonach z OS Android. Sęk tkwi w tym, że jedyne co znalazłem to tekst "Nie wiem jak na S^3 ale pewnie tak jak na poprzednich wersjach Symbiana musisz sobie samemu poprzenosić ikony aplikacji do folderów, które Ci odpowiadają" i dokończenie "Jedyny sposób to samemu poprzenosić do odpowiednich folderów jak w nokii N97". 1. O co chodzi z tym przenoszeniem plików i ikonek do folderów? 2. Jeśli już pobiorę plik *.apk to jak go otworzyć lub uruchomić? 3. Do jakiej części telefonu (pamięć c:\ czy e:\) instalować czy kopiować pliki androida? Z góry dziękuję za pomoc . |
||
| Laki1231 | |
|
| SpeedJet, gdzie to wyczytałeś bo za chwilę zwątpie w ten telefon. _________________ |
||
| SpeedJet | |
|
| Wszystko to wyczytałem REKLAMA głównie. Jeszcze trochę dodałem z tego co znalazłem w innych postach na REKLAMA forum. W google jest full linków do tego tematu ale nigdzie nie mogę znaleźć konkretnych szczegółów. Zakaz reklamowania innych forów.//patrikos23 |
||
| Casaya | |
|
| SpeedJet, moim zdaniem sie nie da.bo aplikacje na andka maja inny format.nieoblugiwany dla nokii _________________ |
||
| SpeedJet | |
|
| Jeszcze REKLAMA znalazłem ale nic w tym temacie nie kumam. Na REKLAMA stronie znalazłem jak prawie to zrobić tyle że po męczeniu się nad przetłumaczeniem tego na polski dotarło do mnie, że to chodzi o kompa Kolejna reklama innego forum o podobnej tematyce skończy się warnem.//patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, ale APK można rozpakować _________________ |
||
| Baton | |
|
ja nigdy nie słyszałem a takich rzeczach może coś źle wyczytałeś ?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Moim zdaniem się nie da. Nie realne. _________________ |
||
| DSV | |
|
hehe, nie da się odpalić gry lub aplikacji z andka na symbianie. _________________ |
||
| SpeedJet | |
|
| Tylko takie coś znalazłem. Może Wy coś z tego rozumiecie i wiecie jak to zrobić na Nokii N8. <ciach> |
||
| A.Wesker | |
|
| To są emulatory.Nie da sie wyemulowac andka na symbianie. _________________ |
||
| Baton | |
|
coś chyba źle wyczytałeś a jeśli nie to nie radzę Ci się bawić w takie rzeczy bo możesz zwalić telefon bez sensu _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
FAQ ANDROIDPodstawowe pojęcia i zagadnienia oraz ich opis. |
Poradniki Android | Laki1231 | |
[2.1+] FPse for androidEmulator PSX'a |
Gry | Payback212 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |