Autor Wiadomość
Jack Nokia N8 już 30 września? Napisany: 25 Wrz 2010 07:42 Nokia N8 już 30 września?   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1

Przedstawiciel fińskiej Nokii, Tapani Kaskinen, jest chyba pierwszą osobą, która podała konkretne informacje na temat daty oficjalnego startu sprzedaży Nokii N8. Według najnowszych informacji ruszy ona już 30 września!

Takie zapewnienia pojawiły w wywiadzie dla fińskiej gazety “Kauppalehti”. Koniec miesiąca pokrywa się z datą wykupienia przez Nokię sporej kampanii w Google AdWords, która ruszy już 23 września.

Nokia ma zamiar reklamować swój brytyjski sklep internetowy. Miejmy nadzieję, że informacje opublikowane w gazecie okażą się prawdą i telefony N8 trafią wreszcie w ręce użytkowników.
Z moich spostrzeżeń na porównywarkach cen takich jak ceneo są już dostępne sklepy oferujące sprzedaż od 30 września. Cena telefonu to 1899,00 zł.

źródło:komórkomania.pl

darkhitman Nokia N8 już 30 września? Napisany: 28 Wrz 2010 07:04   Postaw piwo autorowi tego posta

niestety musze cie poprawic ale nokia n8 jest w sprzedazy od 25 sierpnia i kosztuje 1999 zl.

ramzestoja Nokia N8 już 30 września? Napisany: 28 Wrz 2010 08:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Obu panów zapraszam na stronę nokii i proszę sobie sprawdzić kiedy wychodzi telefon, jest to napisane pod ceną. A tak wogóle cena to 1999zł.

Wydaje mi się że ci którzy sobie zarezerwowali na stronie noki w przedsprzedaży telefonik to dostaną go teraz pod koniec miesiąca a następna "dostępność" produktu pod koniec października. To są tylko moje przypuszczenia, niczym nie poparte.
Autor postu otrzymał pochwałę.
darkhitman Nokia N8 już 30 września? Napisany: 29 Wrz 2010 01:27   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobieranie / Download:

Harmattan Nokia N8 już 30 września? Napisany: 29 Wrz 2010 09:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Tak z czystej ciekawości, ten telefon ma S60v5 ? Bo nie mogę się zorientować kod emotikony: :lol-sweat:

DSV Nokia N8 już 30 września? Napisany: 29 Wrz 2010 09:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
ten telefon ma Symbiana^3
ramzestoja Nokia N8 już 30 września? Napisany: 30 Wrz 2010 10:41 Pierwsze Nokie N8 jednak dotrą na czas?   Postaw piwo autorowi tego posta

darkhitman, podałeś link do sklepu nokia i ja właśnie o tym mówiłem, jest tam pod ceną napisane "koniec października" ale w opisie pisze pod koniec "Planowane rozpoczęcie wysyłek październik 2010r." to wcale nie znaczy że tak będzie, może mają poślizg w wysyłce bo jak pewnie wiesz zainteresowanie tym telefonem jest ogromne.

Wygląda na to, że fiński producent dotrzymał słowa i wyrobi się z premierą Nokii N8. Pierwsze egzemplarze smartfona opartego na platformie Symbian^3 już zostały wysłane. Jak wygląda proces realizowania tak ogromnych zamówień?

Przedstawiciele Nokii pochwalili się właśnie tym, że udało się już wysłać pierwsze partie telefonów do wszystkich, którzy zamówili je w przedsprzedaży. Wkrótce nabywcy będą mogli cieszyć się pierwszymi smartfonami Nokii z Symbianem^3. Tak przy okazji, jest wśród Was ktoś, kto zamówił sobie Nokię N8 w ciemno?

więcej na: www.komorkomania.pl

Wiem zapomniałem nie dodawać posta pod postem ale się zagapiłem kod emotikony: :hihi: Połączyłem // Jackson