Autor Wiadomość
Dom2nick [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu Napisany: 27 Lis 2011 07:32 [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam, mam nokie N8 i od jakiegoś czasu nie mogę wejść do ovi sklepu, wygląda to tak że włączam ovi pojawia się zielone tło z napisem wczytywanie następnie wyskakuje białe tło i w lewym górnym rogu jest napisane wczytywanie i dalej nic się nie dzieje choćbym czekał wieki bardzo proszę o pomoc z góry dzięki.

[ Komentarz dodany przez: chucky: 27 Lis 2011 07:37 ]
Nazwa tematu została poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky
Laki1231 [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu Napisany: 27 Lis 2011 07:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Było ale powiem kolejny raz. Musisz wgrać softa nowego. Hard reset usuwa potrzebne pliki do działania OVI SKLEPU teraz zwie się on NOKIA STORE. Jak?

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm

możesz od razu shakować swój tel będziesz mógł instalować niepodpisane aplikacje nie zaszkodzi CI:)

Dom2nick [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu Napisany: 27 Lis 2011 07:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Ok dzięki wielkie już wgrywam nowego softa, a jeśli chodzi o hakowanie tel to już wysłałem imei aby dostać certyfikat czy coś takiego kod emotikony: :)
Laki1231 [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu Napisany: 27 Lis 2011 07:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Dom2nick, to odrazu Ci powiem, że się nie doczekasz bo certyfikatów już nikt nie wyrabia tych DOBRYCH

EDIT:

Jak już shakujesz zapraszam tu:

http://symbiane.pl/zbior-...lle-vt29153.htm
sadam81 [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu Napisany: 27 Lis 2011 07:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Certyfikatów już nie dostaniesz, bo od czerwca zaprzestali wyrabuania ich. Zostaje ci tylko hackowanie.

Dom2nick [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu Napisany: 27 Lis 2011 07:59   Postaw piwo autorowi tego posta
Czyli w tym linku w którym podałeś mi wcześniej tam shakuje tel ? Przepraszam Cie bardzo ale jestem zielony jeśli chodzi o takie sprawy nigdy nie hakowałem tel a do takich aplikacji to konieczne, wiec chce to zrobić.
Laki1231 [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu Napisany: 27 Lis 2011 08:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Dom2nick, tak dokładnie.

Dom2nick [Nokia N8] Nie można wejść do Ovi sklepu Napisany: 27 Lis 2011 08:02   Postaw piwo autorowi tego posta
Spróbuje może mi się uda, narazie pobieram jakiś plik i trochę wazy 100 mb.