| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Dom2nick | |
|
| Witam, mam nokie N8 i od jakiegoś czasu nie mogę wejść do ovi sklepu, wygląda to tak że włączam ovi pojawia się zielone tło z napisem wczytywanie następnie wyskakuje białe tło i w lewym górnym rogu jest napisane wczytywanie i dalej nic się nie dzieje choćbym czekał wieki bardzo proszę o pomoc z góry dzięki. [ Komentarz dodany przez: chucky: 27 Lis 2011 07:37 ] Nazwa tematu została poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky |
||
| Laki1231 | |
|
| Było ale powiem kolejny raz. Musisz wgrać softa nowego. Hard reset usuwa potrzebne pliki do działania OVI SKLEPU teraz zwie się on NOKIA STORE. Jak? http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm możesz od razu shakować swój tel będziesz mógł instalować niepodpisane aplikacje nie zaszkodzi CI:) _________________ |
||
| Dom2nick | |
|
Ok dzięki wielkie już wgrywam nowego softa, a jeśli chodzi o hakowanie tel to już wysłałem imei aby dostać certyfikat czy coś takiego |
||
| Laki1231 | |
|
| Dom2nick, to odrazu Ci powiem, że się nie doczekasz bo certyfikatów już nikt nie wyrabia tych DOBRYCH EDIT: Jak już shakujesz zapraszam tu: http://symbiane.pl/zbior-...lle-vt29153.htm |
||
| sadam81 | |
|
| Certyfikatów już nie dostaniesz, bo od czerwca zaprzestali wyrabuania ich. Zostaje ci tylko hackowanie. _________________ |
||
| Dom2nick | |
|
| Czyli w tym linku w którym podałeś mi wcześniej tam shakuje tel ? Przepraszam Cie bardzo ale jestem zielony jeśli chodzi o takie sprawy nigdy nie hakowałem tel a do takich aplikacji to konieczne, wiec chce to zrobić. | ||
| Laki1231 | |
|
| Dom2nick, tak dokładnie. _________________ |
||
| Dom2nick | |
|
| Spróbuje może mi się uda, narazie pobieram jakiś plik i trochę wazy 100 mb. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Łatwiejsze pobieranie aplikacji z Ovi Sklepu dzięki Nokia... |
Newsy | Laki1231 | |
Ponad pięć milionów pobrań dziennie z Ovi Sklepu Nokia |
Newsy | Laki1231 | |
Kolejna wersja Ovi Sklepu 2.12.043 |
Newsy | Laki1231 | |
[C6] Jak pobierać pliki ze Sklepu Ovi? |
Pytania i Problemy z telefonami | Firianus | |