| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| cichy024 | |
|
| Witam, mój problem polega na tym że nie działa mi ovi sklep. Dzieje się tak od jakiś 2 tygodni, włączam aplikację, jest ekran z ovi sklepem i nagle wyłącza się, żaden proces nie zostaje uruchomiony powraca do menu. Co może być przyczyną problemu Nazwa tematu poprawiona według punktu1.1 regulaminu tego działu. // sadam81 |
||
| Casaya | |
|
| sprawdz czy masz dostepne jakies aktualizacje wejdz w aplikacje,tam masz Aktualizacja oprogramowania.wyszukaj aktualizacje.jak znajdzie.moze wyszukac nowe OviStore jak nie znajdzie to zrob hard reset *#7370# zrob kopie zapasowa bo skasuje ci wszystko co masz na telefonie. mialem podobnie w nokii 5800XM _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hakowałeś pewnie system złym hakiem. Zapoznaj się z tym też tak miałem. http://symbiane.pl/nokia-...012-vt20220.htm _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Lub też mogą trwać prace na serwerach. Dla Nokii X6 trwało to długo, lub też niech inni posiadacze N8-ki cię oświecą. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
U mnie działa:) _________________ |
||
| cichy024 | |
|
| Nie hakowałem telefonu a aktualizacji nie mam więc pewnie będe zmuszony do hart resetu | ||
| Casaya | |
|
| i tak zrob,musi pomoc.... _________________ |
||
| cichy024 | |
|
| myślałem że uda się jakoś bez tego zrobić, a nie ma ktoś instalki do ovi sklepu | ||
| Casaya | |
|
| proszę bardzo Pobieranie / Download:
sprawdź najpierw czy nie masz wyższej niz 1.8.121 Linki wstawiamy w tagu code. Poprawione//patrikos23 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Słuchaj wgraj softa od nowa. Po hard resecie usuwa QT i jakiś plik od OVI i nie da się używac póżniej. _________________ |
||
| cichy024 | |
|
| Ale żeby zainstalować qt to trzeba chyba shackować telefon | ||
| sadam81 | |
|
| Na QT nie trzeba bo pochodzi od Nokii. Azawsze możesz zhackować. Nic na tym nie tracisz. Jak to zrobić: Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia udostępnia nową wersję aplikacji Ovi Sklep 2.8 |
Newsy | Laki1231 | |
Sklep OviSklep z aplikacjami i grami |
Aplikacje | patrikos23 | |
[5800XM] OVI Sklep |
Pytania i Problemy z telefonami | crash~ | |
[X6] Nie działa Ovi Sklep. |
Pytania i Problemy z telefonami | sadam81 | |
Ovi Sklep w wersji 2.12.042 |
Newsy | Laki1231 | |