| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Nyah | |
|
| Witam, Mój problem to taki licznik czasu połączeń, który rozdzieli liczony czas na prefiks +48 oraz np. +43 (0044 itp.). Mam w abonamencie 300 minut do krajów UE. Nie chcę przekroczyć limitu albo mieć świadomość kiedy to się stanie. Może ktoś się natknął na taki rozbudowany licznik czasu połączeń. Z pozdrowieniami Poszukujący |
||
| Casaya | |
|
| tutaj cos znajdziesz http://symbiane.pl/data-quota-vt20153.htm aplikacji nie używałem. Aplikacja ta pokazuje, ile swoich danych pakietowych zużyłeś do tej pory w danym miesiącu. Changlelog: - wsparcie dla S^3 - wiele innych usprawnień _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| tutaj cos znajdziesz http://symbiane.pl/data-quota-vt20153.htm aplikacji nie używałem. Aplikacja ta pokazuje, ile swoich danych pakietowych zużyłeś do tej pory w danym miesiącu. Changlelog: - wsparcie dla S^3 - wiele innych usprawnień _________________ |
||
| Nyah | |
|
| Zle zrozumiales temat. Jednak bardzo dziekuje za zainteresowanie. Nie chodzi mi o polaczenia internetowe. Tylko o polaczenia glosowe. Osobne licznik minut dla prefiksow np. +48, +44, +43 itp. Rozumiesz, prawda nie dubluj postów [Komentarz dodany przez radziubaker <11.06.2011 13:07> ] |
||
| Casaya | |
|
| Nyah, jak juz napisalem aplikacji nie sprawdzałem aczkolwiek ma ona też inne zastosowania. stąd wkleilem: Changlelog: - wsparcie dla S^3 - wiele innych usprawnień a jakie to usprawnienia to nie wiem bo nie mam s^3 ale ty mógłyś to sprawdzić jakie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Takiego rozbudowanego licznika nie widziałem nigdy i pierwszy raz o takim pomyśle słyszę. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia 5530] Lista ostatnich polaczen |
Pytania i Problemy z telefonami | IKSu | |
Jak zresetować zablokowany licznik kodów w telefonie Nokiamały poradnik |
Pozostałe | Casaya | |
iOS 5.1 zamieni aplikację Notatki w rozbudowany edytor tekst |
Newsy | xJAmaTOx | |
[e72] blokowanie komunikatu "przekazywanie polaczen aktczym i jak? |
Szukam | mjoker | |
Bije licznik Nokii N9 |
Newsy | Laki1231 | |