| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| SpeedJet | |
|
| Proszę o pomoc jak ukryć numer w Nokii N8 tak aby osoba, do której dzwonię go nie widziała. Mam też jeszcze jedno pytanie, czy da się zwiększyć parametry aplikacji obsługującej aparat/kamerkę w N8 tak aby zoom był większy? Jeśli tak to jak to wykonać? Lookałem w tematach z modami ale albo aplikacje mi się nie instalują albo jest coś ciekawego ale na inny model telefonu Proszę o solidną odpowiedź |
||
| Casaya | |
|
| SpeedJet, wchodzisz w ustawienia telefonu,polączenia,wysylanie własnego ID....i tutaj zaznaczasz NIE _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| radziu ta opcja nie zawsze działa. Często trzeba się z tym zgłosić do operatora i oni to aktywują. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Oprócz tego sieć musi zezwalać na to, jeśli nie zadziała jakradziubaker, musisz zadzwonić do BOK (Biuro obsługi klienta) i poprosić o włączeni usługi możliwości ukrycia numeru. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| patrikos23, nigdy sie nie spotkałem by nie działalo.niech zaznaczy i przetestuje _________________ |
||
| SpeedJet | |
|
| Ustawienia => Połączenie => Połączenie Ustawienia Połączeń => Wysyłanie Własnego ID => NIE Działa !!!Dzięki za pomoc. A co z zwiększeniem możliwości Tessar 2.8/24 12MP AF zoomu itp. w N8? |
||
| Casaya | |
|
| SpeedJet, tak jak mówiłem. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| SpeedJet, zajrzyj tu, temat dotyczy czegoś innego więc zamykam. http://symbiane.pl/modyfikacje-rom-vf194.htm Zoomu chyba nie zwiększysz. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[nokia c6] jak ukryć swój numer telefonu ?? |
Pytania i Problemy z telefonami | m_sobczak | |
[1.5+] Numer KontaAplikacja umożliwiająca sprawdzenie poprawności numeru konta bankowego |
Aplikacje | patrikos23 | |
Temaciki paczucha numer 6 |
Tematy | deltanet | |
Temaciki paczucha numer 5 |
Tematy | deltanet | |
Temaciki paczucha numer 4 |
Tematy | deltanet | |