| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| zawada19921992 | |
|
| Mam problem z nokia n82 mianowicie podczas używania np. odtwarzacz muzyki i ggplus po jakimś czasie restartuje się, gdy telefon leży nie używany ale włączony nie restartuje się, co może być przyczyną system czy jakieś uszkodzenie mechaniczne????? proszę o odpowiedz | ||
| chucky | |
|
| format lub wgranie nowego firmware przez kabel usb _________________ |
||
| lui754 | |
|
| A próbowałeś hard formata zrobic i zainstalować wszystkie aplikacje od nowa no i przy okazji uaktualnić firmware do najnowszej wersji? Sprawdź swoją wersje firmware *#0000# i porównaj z tym ze strony Pobieranie / Download:
|
||
| zawada19921992 | |
|
| format robiłem i nic nie dał to samo, teraz zaktualizowałem system i zobaczymy | ||
| zawada19921992 | |
|
| zauważyłem że jak odtwarzacz jest uruchomiony i nie bawię się w tym momencie telefonem to wszystko jest ok podobno w n95 tylko nie wiem w której wersji też tak się dzieje | ||
| longeret | |
|
| Słuchaj może najzwyczajniej w świecie tylna klapka jest luźna i luzy ma również bateria na stykach, spróbuj podłożyć cienką karteczkę papieru i zobaczy czy nie bedzie zadnej poprawy... _________________ |
||
| nokiaspl | |
|
| rozbierz telefon i zobacz czy jakiś styk ci się nie obluzował,radze sprawdzic też złącze od baterii. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia N82] Jak się instaluje gry? |
Pytania i Problemy z telefonami | Juzek98 | |
[N79] Telefon restartuje się |
Pytania i Problemy z telefonami | macia0000 | |
[n96] Telefon sam się restartuje |
Pytania i Problemy z telefonami | Deathes | |
[5800] Telefon samoczynnie się restartuje. |
Pytania i Problemy z telefonami | sznoruwa9 | |
[X6] Telefon co jakiś czas restartuje się |
Pytania i Problemy z telefonami | drago_o | |