| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| danek-94 | |
|
Hej. W chwili obecnej posiadam nokię n96 której NIENAWIDZE. Co miesiąc się psuje. Taśmę wymieniałem 7 razy w ciągu poł roku. Więc stwierdziłem że najlepiej jest się jej pozbyć. Chciał bym żeby mój nowy telefon był głównie niezawodny. Zależy mi na darmowym gps. Takim bez połączenia z siecią oraz dobrym jak na telefon aparacie no i wifi. Cena raczej nie gra roli ale bez przesady . Zastanawiałem się nad nokią n82 bo urzekł mnie wygląd i nad se k850 ale jestem otwarty na inne propozycje. Co wy byście polecili? Ważne żeby tel nie był dotykowy ani razsuwany ani obrotowy. Pozdrawiam _________________ |
||
| DSV | |
|
| Na SE pewnie nie ma nawet dobrej przeglądarki, to samo z nawigacją, może soft jest trochę stabilniejszy, ale to nadal zwykły soft od SE, na który Jave sobie tylko możesz instalować. Aparat N82 także na pewno nie ustępuje temu z k850. Wyświetlacz na pewno lepszy ma N82 z powodu 16 m kolorów I na koniec, k850 nie ma wifi- dla mnie to calkowicie skreśla ten telefon... _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| a jak jest z nawigacją w n82? czy pobiera kase z konta za korzystanie czy migają się takie zielone kreski wskazująceaktywne satelity? _________________ |
||
| pio075 | |
|
stankovi23 napisał/a:
Nie jest stabilniejszy Poza tym K850 też ma kilka typowych usterek na które możemy trafić. N82 jest raczej wolna od takich min, czyli możesz śmiało brać Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Wiadomo, że na Nokie masz więcej gier, aplikacji, modyfikacji niż tego SE który jest z kolei ładniejszy;D _________________ |
||
| danek-94 | |
|
| to jak z tym gps? _________________ |
||
| DSV | |
|
| normalnie, jak w symbianie.. czyli garmin lub sygic korzystajace z wbudowanego gps. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| i nokia maps normalnie pójdzie? _________________ |
||
| Jack | |
|
| To oczywiste _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| a w porównaniu do n96 w czym jest gorszy wgd was? _________________ |
||
| chucky | |
|
| wielkością ekranu, głośnością muzyki,nie ma odbiornika dvb-t , nie ma diod led które mogą służyć jako latarka _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| danek-94 | |
|
| ale ma Lampe błyskową. Planuję kupić używaną n82. Na co powinienem zwrócić uwagę? _________________ |
||
| 1 2 3 4 5 6 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Sony Ericsson txt pro i Sony Ericsson Mix Walkman |
Newsy | Laki1231 | |
Sony Ericsson txt pro oraz Sony Ericsson Mix...prezentacja coraz bliżej |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia E75 vs. Sony Ericsson P990i |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Rastafari | |
Sony Ericsson Xperia arc czy Nokia N8 - konfrontacjaAparaty |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Laki1231 | |
Sony Ericsson Xperia arc czy Nokia N8 - nagrywanie w Full HD |
Newsy | Laki1231 | |