| Temat Zamknięty przez: DSV |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Dante | |
|
| Poddaje się.. zaczęło się, że telefon mi się wyłączył, tzn, zgasł ekran ale klawisze podświetlenia działały normalnie, cały czas się świeciły.. Wyciągnąłem baterie, włączyłem telefon, pochodził z 2 dni i znów to samo, później już dzień, a teraz z 5 minut i bez przerwy się resetuje zostaje czarny ekran a klawisze są podświetlone, ale telefon nie działa, bo próbowałem choćby muzykę włączyć [ na czuja, bo telefon, gdzie co jest mam w małym paluszku ] i nic I zastanawiam się czy to taśma, czy może wina systemu.. Jakieś rady ? Bo normalnie mam ochotę wyrzucić telefon przez okno _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Zaczynamy od najtańszego:) Więc nowy soft i format pamięci wbudowanej. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dante | |
|
| Formata zrobiłem, pierw na wyłączonym telefonie [ to z tą zieloną słuchawką, gwiazdką, trójką i włączeniem ] i tel się sformatował ale teraz w menu mam bez przerwy, że instalacja w toku i trochę mi się zamula cały telefon . A taśmę wymieniałem dokładnie po roku używania tel no i teraz jakoś też mija rok od wymiany więc nie zdziwiłbym się gdyby to znowu była taśma.. Tylko wtedy była na bank taśma bo ekran gasł i jak otworzyłem go do końca to było wporządku. No a teraz nie mam pojęcia, a na wgrywaniu nowego softa tak średnio się znam, zwłaszcza, że musiałbym to robić na wyłączonym tel. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Piszę Ci wgraj softa i format wszystkich pamięci. _________________ |
||
| Dante | |
|
| " na wgrywaniu nowego softa tak średnio się znam " Nie wiem jak mam wgrać nowego softa na wyłączonym telefonie, nie ogarniam tych wszystkich programów co i jak. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Najprościej przez NSU. Telefon podłączasz przez kabel usb i W NSU robisz wszystko wg wyświetlanych instrukcji. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Dante | |
|
Chyba czeka mnie długi weekend , ale póki co dzięki_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nokia Software Updater prostszego nic nie ma:) chociaż polecam JAF'em _________________ |
||
| Dante | |
|
Ale NSU zrobię to na wyłączonym telefonie ? Bo chyba nie bardzo _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Niestety na wyłączonym nie da rady. Zostaje jaf lub phenix _________________ |
||
| Dante | |
|
No właśnie, a na tym się nie znam _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Pomijasz punkt z podmianą pliku: http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm prościej się już nie da. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
nokia n95 8GBprosze o pilna pomoc |
Pytania i Problemy z telefonami | SmolenRM | |
[ Nokia n95 8GB ] Aplikacja OVI |
Pytania i Problemy z telefonami | Dante | |
NOKIA N95 8GB WGRYWANIE STARSZEGO FIRMWARE |
Pozostałe | benykuleczka | |
[Nokia N95 8GB] Telewizor nie widzi komorki. |
Pytania i Problemy z telefonami | Pamek | |
Vista (n95 8gb) |
Tematy | bartekzbartek | |