| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Mlo_pl | |
|
| Witam. Nie wiem, czy post się powtarza, jeśli tak to bardzo przepraszam i proszę o wskazanie podobnego tematu. A jeśli temat jest w złym dziale to proszę o przeniesienie. Mam problem odnośnie karty pamięci, a więc: Jestem posiadaczem Nokii n95 już ponad 6. miesięcy, telefon nie był zalany ani mi nie upadł nie wiem skąd się pojawił problem z czytaniem karty pamięci, gdyż miałem od początku kupna telefonu kartę 512MB i fon czytał kartę normalnie. Kartę, którą teraz posiadam kupiłem przedwczoraj w sklepie z firmy "EMTEC o pojemności 4GB (tak naprawdę to ma pojemność 3,6GB). Wszystko było bardzo dobrze do czasu kiedy nie podłączyłem telefonu w trybie PC Suite, wtedy karta przestała działać na telefonie natomiast mogę ją wyczytać poprzez czytnik kart pamięci. Na telefonie mniej więcej tak to wygląda: 1. Przykłady: - telefon czyta kartę ale nie można z niej korzystać, a wygląda to tak W X-plore wygląda to tak. - W telefonie wyskakuje mi komunikat "karta pamięci uszkodzona", a wygląda to tak Nie wiem za bardzo co zrobić czy mam kupić nową kartę, oddać tą nową do gwarancji czy oddać telefon do serwisu, więc proszę o pomoc i wyjaśnienie tego zjawiska. |
||
| Laki1231 | |
|
| Próbowałeś formatować? każda karta ma mniej o parę mega niż jej pojemność. Format z poziomu telefonu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| albo z poziomu komputera format zrobic _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak z poziomu PC to niech kliknie na karcie w mój komputer prawym format i wybierze USTAWIENIA DOMYŚLNE URZĄDZENIA a format karty po tym kliknięciu powinien być fat lub fat32 jeśli się nie zmieni trzeba ustawić ręcznie, _________________ |
||
| Mlo_pl | |
|
| Właśnie przed chwilą sformatowałem moją kartę i dalej nic. Natomiast wyskakuje mi ten komunikat klikam ponów próbę i dalej nic cały czas wyskakuje ten napis. poprawiłem screena// stankovi23 |
||
| Laki1231 | |
|
| Mlo_pl, obrazek nie działa. _________________ |
||
| Mlo_pl | |
|
| Kliknij na obrazek prawym przyciskiem myszy i pokaż obrazek. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[E71] Karta pamięci uszkodzona |
Pytania i Problemy z telefonami | marecky1322 | |
"Karta Pamięci Uszkodzona" po otworzeniu. |
Pytania i Problemy z telefonami | Marq94 | |
[Nokia N73 ME] Karta Pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | Grzenio | |
[Nokia C7] Jaka karta pamięci? |
Akcesoria & Gadżety | depcik94 | |
Jaka karta pamięci microSD do Nokia N79? |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |