| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ramzestoja | |
|
| Witam, chciałbym się zapytać a w sumie to tez byście mi doradzili który z pośród tych dwóch telefonów kupić sobie? Mam nokie 5800XM i powiem szczerze że nudzi mnie trochę a poza tym mi trochę szwankuje. Lubie nokie od dawna bawię się symbianem dlatego chciałbym przy nim pozostać ale Maemo też jest interesujący. Dlatego was...ekspertów...pytam? | ||
| Jack | |
|
| Tutaj masz 2 porównania http://www.infonokia.pl/n...niewypalem.html http://www.infonokia.pl/nokia-n97.html _________________ |
||
| ramzestoja | |
|
| dzieki bardzo. Tylko chcialbym troche od samych uzytkownkkow wiedziec co nie co. ziomek-nie flooduj |
||
| ziomek | |
|
| Oba telefony są warte swojej ceny . Na n97 jest mase softu {gier, aplikacji itp } a na n900 już mniej . Najlepiej żebyś obejrzał filmiki na youtube tam zobaczysz graficznie jak wygląda telefon od strony softu {symbian n97 maemo n900 } PS: Pamiętaj że bedzie wychodzić N8 _________________ |
||
| wafelq | |
|
| Ja bym poczekał na N8, ciekawie się zapowiada, ciekawy design, nowy Symbian^3, aparat 12 Mpix, bluetooth 3.0, wyjście miniHDMI, możliwość podpięcia pendriv-a po zastosowaniu przejściówki, GPS + darmowa nawigacja etc. Masa możliwości i przyjemności z korzystania Ciekawa jest też Nokia podobna do N8, ale z fizyczną klawiatórką qwerty, jak na razie to prototyp aczkolwiek na pewno wejdzie do masowej produkcji! |
||
| ramzestoja | |
|
| e7czy tam n9 to jest nastepny po n8. Kwestia taka ze n97 mozna kupic od 900zl w stanie ladnym a n900 to juz koszta ok 1500zl. Temat n8 ja wiem ze lepiej poczekac ale to juz koszta 2000zl. A ja tyle nie mam. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia N900 |
Recenzje telefonów | Laki1231 | |
Nokia N900 na Symbianie? |
Newsy | RadKe12 | |
Nokia N900 z Androidem 2.1 |
Newsy | Jack | |
Nokia N900 z Androidem |
Newsy | chucky | |
Nokia n900 - opinie |
Porównania, opinie i wybór telefonów | harnass | |