Temat Przesunięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
ramzestoja Nokia n97 czy n900? Napisany: 18 Sie 2010 11:21 Nokia n97 czy n900?   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam, chciałbym się zapytać a w sumie to tez byście mi doradzili który z pośród tych dwóch telefonów kupić sobie? Mam nokie 5800XM i powiem szczerze że nudzi mnie trochę a poza tym mi trochę szwankuje. Lubie nokie od dawna bawię się symbianem dlatego chciałbym przy nim pozostać ale Maemo też jest interesujący. Dlatego was...ekspertów...pytam?
Jack Nokia n97 czy n900? Napisany: 19 Sie 2010 08:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Tutaj masz 2 porównania

http://www.infonokia.pl/n...niewypalem.html

http://www.infonokia.pl/nokia-n97.html

ramzestoja Nokia n97 czy n900? Napisany: 19 Sie 2010 11:24   Postaw piwo autorowi tego posta

dzieki bardzo. Tylko chcialbym troche od samych uzytkownkkow wiedziec co nie co.

ziomek-nie flooduj
ziomek Nokia n97 czy n900? Napisany: 19 Sie 2010 12:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Oba telefony są warte swojej ceny . Na n97 jest mase softu {gier, aplikacji itp } a na n900 już mniej . Najlepiej żebyś obejrzał filmiki na youtube tam zobaczysz graficznie jak wygląda telefon od strony softu {symbian n97 maemo n900 }

PS: Pamiętaj że bedzie wychodzić N8

wafelq Nokia n97 czy n900? Napisany: 19 Sie 2010 01:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja bym poczekał na N8,
ciekawie się zapowiada, ciekawy design, nowy Symbian^3, aparat 12 Mpix, bluetooth 3.0, wyjście miniHDMI, możliwość podpięcia pendriv-a po zastosowaniu przejściówki, GPS + darmowa nawigacja etc.

Masa możliwości i przyjemności z korzystania kod emotikony: :sweet:

Ciekawa jest też Nokia podobna do N8, ale z fizyczną klawiatórką qwerty, jak na razie to prototyp aczkolwiek na pewno wejdzie do masowej produkcji! kod emotikony: :sugoi:
ramzestoja Nokia n97 czy n900? Napisany: 19 Sie 2010 07:22   Postaw piwo autorowi tego posta

e7czy tam n9 to jest nastepny po n8. Kwestia taka ze n97 mozna kupic od 900zl w stanie ladnym a n900 to juz koszta ok 1500zl. Temat n8 ja wiem ze lepiej poczekac ale to juz koszta 2000zl. A ja tyle nie mam.