Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
olafbydg [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 07:19 [Nokia n97 mini] Problem z MMS   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Wyskakuje mi komunikat o następującej treści : Za mało pamięci. Nie można pobrać wiadomości MMS. Zamknij zbędne aplikacje.
Problem polega na tym żę, nic nie mam otwarte w tle i nawet restart telefonu nie pomaga kod emotikony: :(

przy starcie włącza mi się secure widget preinstaller

A.Wesker [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 07:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Wyczyśc pamiec telefonu lub,masz za mało miejsca aby zapisac plik

Casaya [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 07:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
olafbydg, mowisz ze zrobiles restart to raczej nie pomoze...raczej hard reset by powrocic do ustawien fabrycznych..albo tak jak mowi N5230,

A.Wesker [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 08:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Hmm.Do pełnego dzbana sie wody nie naleje.Sprawdź wagę mms-a a potem stan pamięci!Lub ograniczenie w ustawieniach wiadomości!

olafbydg [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 08:25   Postaw piwo autorowi tego posta

JAK SIĘ ROBI HARD?
pamięci mam sporo

Laki1231 [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 08:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Wejść w ustawienia wiadomości i zmienić pamięc przechowywania wiadomości na masową i po kłopocie.

Konr@do [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 09:10   Postaw piwo autorowi tego posta

olafbydg napisał/a:
  • JAK SIĘ ROBI HARD?

Shift + Spacja + Przycisk kasowania + Przycisk włączania (na wyłączonym telefonie)

Autor postu otrzymał pochwałę.
Laki1231 [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Nie lepiej zmienić pamięć? Szkoda bawić się w ustawienia i tracisz dane przy tym.

A.Wesker [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Konr@do napisał/a:
  • olafbydg napisał/a:
    • JAK SIĘ ROBI HARD?

Shift + Spacja + Przycisk kasowania + Przycisk włączania (na wyłączonym telefonie)
Ale zes mu wytłumaczyl.*#7370#

Konr@do [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta

N5230 napisał/a:
  • Ale zes mu wytłumaczyl.*#7370#

Niby jak? Obydwa sposoby działają, a osobiście bardziej jestem przekonany do tego, który właśnie podałem.

olafbydg [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 10:35   Postaw piwo autorowi tego posta

*#7370# ten nie działa kod emotikony: :P

olafbydg [Nokia n97 mini] Problem z MMS Napisany: 08 Maj 2011 10:35   Postaw piwo autorowi tego posta

*#7370# ten nie działa kod emotikony: :P

edit
Dziękuje za pomoc panowie

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. A od podziękowań masz specjalny przycisk.// stankovi23