| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| olafbydg | |
|
| Witam Wyskakuje mi komunikat o następującej treści : Za mało pamięci. Nie można pobrać wiadomości MMS. Zamknij zbędne aplikacje. Problem polega na tym żę, nic nie mam otwarte w tle i nawet restart telefonu nie pomaga przy starcie włącza mi się secure widget preinstaller _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Wyczyśc pamiec telefonu lub,masz za mało miejsca aby zapisac plik _________________ |
||
| Casaya | |
|
| olafbydg, mowisz ze zrobiles restart to raczej nie pomoze...raczej hard reset by powrocic do ustawien fabrycznych..albo tak jak mowi N5230, _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Hmm.Do pełnego dzbana sie wody nie naleje.Sprawdź wagę mms-a a potem stan pamięci!Lub ograniczenie w ustawieniach wiadomości! _________________ |
||
| olafbydg | |
|
| JAK SIĘ ROBI HARD? pamięci mam sporo _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Wejść w ustawienia wiadomości i zmienić pamięc przechowywania wiadomości na masową i po kłopocie. _________________ |
||
| Konr@do | |
|
olafbydg napisał/a:
Shift + Spacja + Przycisk kasowania + Przycisk włączania (na wyłączonym telefonie) _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie lepiej zmienić pamięć? Szkoda bawić się w ustawienia i tracisz dane przy tym. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| A.Wesker | |
|
Konr@do napisał/a: Ale zes mu wytłumaczyl.*#7370#
_________________ |
||
| Konr@do | |
|
N5230 napisał/a:
Niby jak? Obydwa sposoby działają, a osobiście bardziej jestem przekonany do tego, który właśnie podałem. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| olafbydg | |
|
*#7370# ten nie działa _________________ |
||
| olafbydg | |
|
*#7370# ten nie działa edit Dziękuje za pomoc panowie Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. A od podziękowań masz specjalny przycisk.// stankovi23 _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
N97 mini - problem |
Pytania i Problemy z telefonami | patryksrem | |
Problem z n97 Mini |
Pytania i Problemy z telefonami | Speddo | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[Nokia] N97 vs N97 miniWybór... |
Porównania, opinie i wybór telefonów | KaaC | |
Nokia N97 Mini - FW 20.0.016 PR 2.0 |
Newsy | Laki1231 | |