| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Solor | |
|
| A więc mam problem z Parlingo a sieci Plus wykupiłem Gprsa no limited który mi działa na przeglądarce zarówno wbudowanej jak i Operze Mini. Otóż jak wybieram sposób połączenia po włączeniu Parlingo 1.07(najnowsza wersja) biorąc WapGprs po 2sec mi się program wyłącza. Nie wiem co mam zrobić może to jakiś problem z konfiguracją bo kiedyś próbowałem do GGPlus coś przestawiać ale nic nie dawało... Więc proszę o pomoc bo chciałbym w każdej chwili wbić na GG przez ten programik. Wspomnę że przez połączenie WIFI na moim routerze wszystko działa. | ||
| Laki1231 | |
|
| A masz opcje INTERNET bo przez WAPA chulać nie będzie. _________________ |
||
| Solor | |
|
| no właśnie nie wiem jak to ogarnąć coś próbowałem ale dupa może ktoś bd wiedział poczekam.. [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 09 Cze 2011 10:08 ] Wyrażaj się na forum. // Laki1231 |
||
| Casaya | |
|
| Solor, opcje internet mozesz sprawdzic czy masz w ten sposób ustawienia---łączność---sieci docelowe... i tutaj masz wybór ja mam opcje *internet *Wiadom.MMS *Usługi WAP *Bez katergorii masz teraz opcje "internet"? _________________ |
||
| Solor | |
|
| utworzyłem w tej zakładce internet gprsa żeby z danych pakietowych brał i po włączenie przez to połączenie parlingo wyłącza mi się... sprecyzuj co muszę zmienić... | ||
| Konr@do | |
|
| A ściągałeś ustawienia Internetowe dla plusa? Wchodzisz na http://plus.pl/indywidual...figurujTelefon/ -> Konfiguracja, wybierasz swój model telefonu, ustawienia int gprs i podajesz swój numer telefonu. Po chwili przyjdą Ci ustawienia, które akceptujesz kodem 1234. Potem w ustawieniach internetowych, wybierasz nowo powstały profil internetowy i próbujesz z palringo. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Solor | |
|
Bardzo dziękuję Konr@do za pomoc... EDIT: można zamknąć temat bo Konr@do, rozwiązał problem [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 09 Cze 2011 01:44 ] Posty scalone, używaj opcji edytuj. // Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Solor mój post też tego dotyczył OPCJE INTERNET a jeśli jej nie ma trzeba było pobrać;p te ustawienia zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[6210 navi] GPRS nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | toonwie | |