| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| homicide | |
|
| Witam.Jestem nowy na forum,mam pytanie do ludzi którzy znają się na symbianie dużo lepiej ode mnie. Otóż moja nokia ostatnio się resetuje kilka razy dziennie np jak coś zainstaluje i chcę włączyć albo po prostu sama od siebie. Tak samo jest jak chce odczytać sms ( mam ustawioną pamięć sms na masową czyli E:) wyskakuje czasem komunikat BRAK DOSTĘPU DO WYBRANEJ PAMIĘCI. Mój soft to V21.0.045 | ||
| ziomek | |
|
| Zrób Hard format _________________ |
||
| Jack | |
|
| Wgraj ponownie soft jeśli nie pomógł format. | ||
| homicide | |
|
| dzisiaj to przeszła samą siebie ta nokia:/ tragedie 12 resetów i raz się nie chciała włączyć. A mogę wgrać ponownie soft sam czy potrzeba specjalnego sprzętu do tego celu?? | ||
| chucky | |
|
| homicide, tak możesz wgrać jeszcze raz softa , ściągasz i instalujesz Nokia Software Updater, podpinasz telefon pod kabel a program sam ściągnie i wgra najnowszy soft _________________ |
||
| homicide | |
|
| Aha.Na razie zrobiłem hard format zobaczę co to da,jak dalej będzie tak nawalał to spróbuję z softem. Zauważyłem że po hard resecie nie chce mi się smart mówi zainstalować z powrotem:/ Mam smart move v4.15 craked dotychczas śmigała super a teraz się nie zainstaluję:/ Można to jakoś obejść?? Wiem chyba dlaczego nie chce się smart move zainstalować jest on podwójnie w rejestrze zainstalowanych aplikacji tylko pytanie jak ten rejestr wyczyścić bo niema tam żadnej opcji:/ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[C5-03] Resetuje się po wyłączeniu nawigacji |
Pytania i Problemy z telefonami | kamyl | |
[N95 8GB] Często się zawiesza |
Pytania i Problemy z telefonami | dejwid1992 | |
[nokia n97] Wiesz się podczas nagrywania |
Pytania i Problemy z telefonami | tome77 | |
Nokia: młodzi mają dość iPhone'ów, Android również straszy |
Newsy | Laki1231 | |
[Satio] Resetuje sie przy Wi-fi |
Pytania i Problemy z telefonami | arek456.123 | |