| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| KaaC | |
|
| Witam! Otóż mam problem z wyborem telefonu... Sprzedałem n95 stanie igły ;d na gwarancji i chce kupić N97, ale jest problem jest n97 i n97 mini, który wybrać i który jest lepszy ? [b]Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231[/b |
||
| Laki1231 | |
|
| KaaC, anie jeden ani drugo totalny SHIT Nokii porażka na max'a _________________ |
||
| KaaC | |
|
| Laki1231, Dlaczego porażka ? Mnie się to podoba wiec będę kupował tylko nie wiem czy mini czy zwykłą... | ||
| Laki1231 | |
|
| KaaC, miałem to więc wiem. Raz dźwięk. Dwa mimo nowego softa zwieszka na każdym kroku. Szybko ulega wytarciu na brzegach nawet jesłi dbasz. N8 ani ryski aktualnie odpukać. Zdjęcia tak naświetla z lampą jak rbosz, że masakra. W tej cenie są dużo lepsze. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Nie bierz N97/N97mini. Totalna porażka jak napisał Laki. Nie dość, że słabe wykonanie, to soft nie jest stabilny. Poczytaj sobie na oficjalnej stronie Nokii, sam producent to przyznał. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, no właśnie hehe zapomniałem dodać a bateria pól dnia i ładuje się 3-4h;/ _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| co do baterii to nic nie słyszałem. Szyna na sliderze ulega wygięciu, co powoduje zablokowanie slidera. _________________ |
||
| KaaC | |
|
| To co polecacie ? Do wydania 650zl z przesyłką... Zależy mi na aparacie niminum takim jak w N95 z Optyka Carl Zeiss (mój poprzedni telefon) zadbany ostro... Wiec polecicie Coś ? |
||
| sadam81 | |
|
| koniecznie dotykowca chcesz? _________________ |
||
| sagalos22 | |
|
| ja osobiście miałem n97mini ogólnie zero zawieszek muzyka filmy programy na 6 tylko jedna wada bardzo słaba bateria ale po za tym to polecam | ||
| sadam81 | |
|
| Moja ocena jest na podstawie telefonu brata, kolegi z klasy i wielu innych osób. Wszędzie występowały te same problemy... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Sagalos nie wierze ci po prostu bronisz tego telefonu, a nokia sama do porażki się przynala. _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[N97 Mini-CFW] mFresh3 N97 Mini@S^3 ANNA v30.0.004Autor: mFresh3 |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[N97] Istnieje możliwość instalacji softu z n97 mini? |
Pytania i Problemy z telefonami | patryk7610 | |
Nokia N97 Mini - FW 20.0.016 PR 2.0 |
Newsy | Laki1231 | |
[Nokia n97 mini] Problem z MMS |
Pytania i Problemy z telefonami | olafbydg | |
Nokia n97 mini potrzebna pomoc |
Pytania i Problemy z telefonami | Xarosek | |