| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | |
|
Najnowsza wersja Nokia Ovi Store App Client v1.16.6 Ovi Store Wirtualny sklep z aplikacjami dla Nokii.Jak na razie klient ten jest dostępny w języku angielskim, ale już w niedługim czasie powinien pojawić się także w innych wersjach językowych. <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://dailymobile.pl/wp-content/uploads/2009/05/ovi-store-symbian-s60v5-1.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div><div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://dailymobile.pl/wp-content/uploads/2009/05/ovi-store-symbian-s60v5-4.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| Jack | |
|
| <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img405.imageshack.us/img405/4412/2wcgnbb.gif" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Opis:
Wersja 1.8(6) <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| DSV | |
|
| Nokia Ovi Store App Client v.1.9.008 S60v3/v5 Symbian Os9.x Signed Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| grubsony2 | |
|
| Witam Mam takie pytanko . Wgrałem biblioteki QT , QT Instaler i nie dzała mi ovi store . Odinstalowałem sklepik i chciałem wgrać na nowo ale nie chce się zainstalować macie jakiś pomysł ??. Dziękuję i pozdrawiam . |
||
| Laki1231 | |
|
| grubsony2, wgrać nowy soft do telefonu. A nie hard reset bo nic nie da tylko wgrać soft. Jaki telefon? _________________ |
||
| grubsony2 | |
|
| N8 ! kurde ale jak to zrobić ? I teraz pytanko to jest wina tych bibliotek QT ? masa aplikacji tego potrzebuje . Dzięki pozdro | ||
| Laki1231 | |
|
| grubsony2, tu masz jak wgrać softa. http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm NOKII N8 nie robimy JAF'em N8 po hard resecie ma problem z QT więc nie rób więcej hard resetu. Aha pomijasz punkt z podmianą pliku. Chyba, że chcesz mieć shakowanego softa. _________________ |
||
| grubsony2 | |
|
| Wiesz co nokie mam 2 dni:) ja tylko wgrałem te biblioteki QT i instaler QT i się że tak powiem zesrało nie wgrywałem nowego softa . Ale widzę że trza będzie . Dzięki pozdro. |
||
| patrikos23 | |
|
Nokia Ovi Store App Client v2.12.043 S^3 S^1 Symbian Os9.x Signed Wirtualny sklep z aplikacjami oraz grami dla Nokii od Nokii. Wymagane biblioteki Qt. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| borek691 | |
|
| Nie mogę zainstalowac. Wyswietla pobieranie 1 z 2 i gdy juz pobierze skladnik to wskakuje komunikat ze anuluje instalowanie. Mowa o tej najnowszej wersji pod QT. Jakieś pomysły? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| borek691, starsza wersje Ovi odinstaluj _________________ |
||
| kmisio | |
|
| nokia 5230, błąd podczas instalacji, usunąłem starszą wer., nic. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia Ovi App Store ClientWybieranie i kupowanie gier, aplikacji itp |
Aplikacje | Jack | |
Nokia Ovi Store App ClientWybieranie i kupowanie gier, aplikacji itp |
Aplikacje | patrikos23 | |
store.ovi.com zmienia się w store.nokia.com |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Store QML client w nowej wersji 3.20.050 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Store QML client w wersji 3.20.050 już do pobrania |
Newsy | Laki1231 | |