| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sadam81 | |
|
| Ludzie darmowa nawigacja jest od samego początku. To chodzi o licencję na użytkowanie programu, a nie dodatkowe koszty związane z połączeniem z internetem. Widać jak ludzie czytają warunki licencyjne. O kosztach ponoszonych z racji połączenia z internetem było wspomniane w jakims punkcie, ale to nie zmienia faktu, że nawigacja nie jest darmowa - BO LICENCJA NA APLIKACJE JEST DARMOWA _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Nokia map suit v3.00(71) s^3 Belle signed Update includes these minor corrections: Weather: Fixes to improve localization Places widget: Fixes to improve positioning Places widget: Categorization limitedto Eat&Drink, Going out, and ATMs to simplify list. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| dustan | |
|
| A co to za wersja map? No i są kłopoty ze ściągnięciem. Wywala mi błąd że jest problem i następuje restart downloadu i tak wkoło otwierając za każdym razem nowe okno przeglądarki. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| dustan, to wersja programu _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| U mnie ładnie pobrało i zainstalowało, co prawda trwało to z 20 minut ale teraz śmiga ładnie. _________________ |
||
| dustan | |
|
| Mi nie chce pobrać. _________________ |
||
| vanmartin | |
|
| czy można zrobić tak żeby przeglądać mapę polski, nie płacąc za to? PS: jestem nowy nie krzyczcie ;p |
||
| rafik84 | |
|
| Wersja 3.8 i 3.0 niestety u mnie nie odpala. Instalują się obie ale żadna nie działa:( Wie ktoś może dlaczego może nie działać?? |
||
| « 1 2
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06 + 8.22 + 8.24)Nawigacja + Mapy + Opis instalacji |
Aplikacje | arturo1 | |
Sygic Mobile Maps 10 v 8.22Nawigacja + Mapy + Instrukcja itd. |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.24nawigacja samochodowa na urządzenia mobilne |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Ovi Maps (Nokia Maps) 3.03 beta (Symbian S60 5th edition)Polskie menu |
Pytania i Problemy z telefonami | Syjom | |
Usługa Nokia Maps dostępna - koniec Ovi Maps |
Newsy | Laki1231 | |