Autor Wiadomość
patrikos23 Nokia OVI Maps Napisany: 09 Sty 2011 02:23 Nokia OVI Maps   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Nokia Ovi Maps Beta v3.06(533) Symbian^3 Signed

Opis:
  • Aplikacja umożliwiająca przeglądanie map ponad 150 krajów. Posiada moduł nawigacyjny dla pieszych oraz kierowców, multimedialne przewodniki po miastach, a także zdjęcia satelitarne. Mapy można przegrać na urządzenie Symbian przy pomocy narzędzia Maps Loader dostępnego na PC.

Pobieranie / Download:

patrikos23 Nokia OVI Maps Napisany: 10 Lip 2011 10:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Nokia Ovi Maps v3.08 Symbian^3 Signed

What's different from v3.07?
Drive Enhancements:
Live traffic routing takes traffic information into account to avoid traffic jams automatically (available in Germany, France, US, UK and Russia).
Turn on "Avoid traffic" in your "Route settings" to take traffic conditions into account while you drive. Always get the best route for right now.
New Drive look & feel - home screen now has buttons for "Set destination," "Drive home" and "Just drive."
"Just drive" or Drive assistance shows your accurate speed, gives speed warnings, the distance driven and real time traffic.
New information bar on Drive navigation and Drive assistance screens.
Also easily toggle between Estimated Time of Arrival in minutes or distance to your destination - just tap the icon on the screen.
New option menus in Drive.
Set a contact as a destination.
Easily change your settings during Drive navigation. Changes in settings are immediate and can been seen instantly.
Additional improvements
Long tap is now available to give quick access to "Drive to," "Walk to," "Share" and various lists.
Settings reorganized to "General" "Maps & Walk" and "Drive."

Compatibility

Nokia Maps for mobile v3.08 is available on the following Symbian devices:
Nokia N8, Nokia C6-01, Nokia C7-00, Nokia E7-00, Nokia E6-00, Nokia X7-00.
Please note that S60 3rd Edition, FP1 or 2 devices (non-Touch) and S60 5.0 will not be supported in this release.
New map data:
If your Ovi Maps predates v3.06, during installation of 3.08 your previous map data will be deleted. Please download the latest map data (after installing Ovi Maps v3.08) in order to use this release.

Pobieranie / Download:

borek691 Nokia OVI Maps Napisany: 17 Lip 2011 08:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Nokia Maps 3.8

W Nokia Beta Labs ukazała się nowa wersja darmowej nawigacji Nokia Maps 3.08. Oprócz zmienionej nazwy z Ovi Maps na Nokia Maps pojawiło się sporo nowości.
Jakie zmiany w porównaniu do wersji 3.07?

-Unikanie korków na drogach dzięki funkcji Live traffic routing (dostępne w Niemczech, Francji, US, UK i Rosji).
-Możliwość włączenia funkcji Avoid traffic w Route Settings aby dostosować warunki drogowe podczas jazdy.
-Nowy wygląd nawigacji - ekran główny posiada przyciski Set destination, Drive home oraz Just drive.
-Just drive pokazuje aktualną prędkość, ostrzega o dozwolonej prędkości, przebyty dystans oraz rzeczywisty czas podróży.
-Nowy pasek informacji w Drive navigation oraz Drive assistance screens.
-Możliwość szybkiego przełączania pomiędzy szacowany czasem przejazdu a odległością do celu.
-Nowe menu opcji w Drive.
-Możliwość ustawienia kontaktu jako celu podróży.
-Łatwe zmienianie ustawień w trakcie nawigacji.

Dodatkowe ulepszenia w wersji 3.08

-Długie przytrzymanie ekranu daje teraz szybki dostęp do opcji Drive to, Walk to, Share i pozostałych list.
-Ustawienia przeorganizowane do trzech głównych opcji General, Maps & Walk oraz Drive.

Na liście kompatybilnych telefonów znalazły się takie modele jak Nokia N8, E7, C7, C6-01, E6, X7, X6-00. Nazwa aplikacja została zmieniona zgodnie z wcześniejszymi informacjami dotyczącymi rezygnacji z nazwy Ovi. Nowa wersja wprowadza szereg poprawek oraz nowości.

wersja 3.8(76)
Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
gregork1 Nokia OVI Maps Napisany: 16 Sie 2011 09:34   Postaw piwo autorowi tego posta
Czy ktoś wie, czy będą ukazywały się jeszcze aktualizacje na modele telefonów z S60v5?
Laki1231 Nokia OVI Maps Napisany: 16 Sie 2011 10:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
Będą ale kiedy to nie wiem.

Patryksob14 Nokia OVI Maps Napisany: 08 Lut 2012 03:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Chlopaki mam pytanie. Czy korzystanie z navi w telefonie jest płatne? Chodzi mi o to czy navi sie łączy z internetem. Proszę o odpowiedź.
piter26 Nokia OVI Maps Napisany: 08 Lut 2012 03:53   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie. W opcjach wyłączasz pobieranie danych pakietowych i masz w pełni darmową dożywotnią nawigację kod emotikony: :lol-above:
Patryksob14 Nokia OVI Maps Napisany: 08 Lut 2012 03:55   Postaw piwo autorowi tego posta

piter26, Dzięki a możesz mi powiedziec jak tam dotrzeć. Bo mam ten telefon od niedawna i nie ogarniam gdzie to może być
Casaya Nokia OVI Maps Napisany: 09 Lut 2012 01:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
telefon bedzie laczyc z internetem jesli nie masz wgranych mam polski.najpierw napisz czy masz wgrane mapy bo potem sie okaze ze wylaczysz neta i nie bedzie obrazu mam

Patryksob14 Nokia OVI Maps Napisany: 09 Lut 2012 09:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed, No mapki mam bo jak kupiłem telefon to było napisane Bezpłatna nawigacja w telefonie jednak że jak nią wchodzę to łączy się z internetem. Jeśli jest wi fi to ok jak nie ma to trzeba płacić.
studziol Nokia OVI Maps Napisany: 09 Lut 2012 10:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Nawigacja jest bezpłatna. Wchodzisz w nawigacje. Ustawienia--->Ogólne--->Połączenie, dajesz na Offline.
Patryksob14 Nokia OVI Maps Napisany: 09 Lut 2012 11:57   Postaw piwo autorowi tego posta

studziol, dzięki wielkie kod emotikony: :D Pozdrawiam
1 2 »