Autor Wiadomość
Romuś Nokia OVI Maps Napisany: 13 Cze 2009 08:18 Nokia OVI Maps   Postaw piwo autorowi tego posta

Najnowsza wersja TUTAJ

Nokia OVI Maps 3.0 Beta PL

Ukazała się nowa aktualizacja Nokia Maps on OVI BETA PL 3.0

Zmiany:

- obsługa urządzeń dotykowych,
- nowe usługi jak informacje pogodowe
- nowe wersje map
- usprawnione przybliżanie mapy
- poprawki i ulepszenia Maps Updater / Map Loader

Pobieranie / Download:

Na razie nie jest to żadna wersja cracked ani nic, ale jeśli ktoś chce tylko przeglądać mapy to wersja 3.0 jest lepsza z racji poprawionej szybkości rysowania tychże map. kod emotikony: ;)

Najnowsza wersja v3.07
Tutaj
obombelo Nokia OVI Maps Napisany: 19 Sty 2010 06:50 Ovi Maps (Nokia Maps) 3.03 beta (Symbian S60 5th edition)   Postaw piwo autorowi tego posta
Ovi Maps (Nokia Maps) 3.03 beta (Symbian S60 5th edition)

Aplikacja umożliwiająca przeglądanie map ponad 150 krajów. Posiada moduł nawigacyjny dla pieszych oraz kierowców, multimedialne przewodniki po miastach, a także zdjęcia satelitarne. Mapy można przegrać na urządzenie Symbian przy pomocy narzędzia Maps Loader dostępnego na PC.

Obsługiwane urządzenia:
* Nokia N97
* Nokia N97 mini
* Nokia 5800 Navigation Edition
* Nokia 5800 XpressMusic

Platforma systemowa: Symbian
Producent/dystrybutor: Nokia
Nazwa pliku: Ovi_Maps_3.03_09wk35_b07_s60_5.0_lm_rom.sis

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:
Syjom Nokia OVI Maps Napisany: 26 Sty 2010 03:30   Postaw piwo autorowi tego posta
jest możliwość ustawienia języka polskiego? albo czy ktoś ma jakąś nakładkę ?
warmiak Nokia OVI Maps Napisany: 27 Sty 2010 12:01   Postaw piwo autorowi tego posta

oprócz map Nokia map Loader ma możliwość wgrania języków - trzeba dograć lektora "narazie" jest tylko kobieta. Zainstalowałem i działa.
nunek3 Nokia OVI Maps Napisany: 31 Sty 2010 12:50   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam problem

Sciagnelem wgralem i wszystko super ale pyta sie o jakas licencje czy laczyc z netem i co mam teraz zrobic
nunek3 Nokia OVI Maps Napisany: 01 Lut 2010 09:53   Postaw piwo autorowi tego posta
Powiedzcie mi co sie dzije ze nie wyznacza mi zadnej z tras i nie pokazuje mi zadnej z ulic no i na koniec nie moge znalesc zadnej miejscowosci kod emotikony: :O
tropheus92 Nokia OVI Maps Napisany: 03 Lut 2010 08:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Może nie masz wgranej mapy. ściągnij Nokia Maps Loader wgraj mapę i sprawdź czy będzie działało
Kryzelek Nokia OVI Maps Napisany: 03 Lut 2010 09:45   Postaw piwo autorowi tego posta
***MIRROR***

Pobieranie / Download:

Porada:
aby pobrać, musisz wypełnić niewielką ankietę. Dane osobowe można podać nieprawdziwe, e-mail musi być prawdziwy.

sajmon12 Nokia OVI Maps Napisany: 17 Lut 2010 02:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam głupie pytanie czy da sie to zainstalować na Satio
kyloos Nokia OVI Maps Napisany: 28 Lut 2010 01:11   Postaw piwo autorowi tego posta

A przecież to jest niby darmowe na stronie Nokii....czy to tylko na 7 dni serio jest za FREE ?

s4all Nokia OVI Maps Napisany: 23 Lip 2010 10:34   Postaw piwo autorowi tego posta
SAM TESTOWAŁEM I JAKOŚ ZA FREE NIE BYŁO BO MAPY POBRAŁA ZA KASĘ kod emotikony: :wow:

EDIT
Mój błąd wgrałem Mapy przez Ovi Suite i śmiga za FREE
termi38 Nokia OVI Maps Napisany: 02 Sie 2010 12:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Fotoradary:
Pobieranie / Download:

Radary należy wrzucić do katalogu E:\cities\diskcache\safetyspots\ a następnie zaktualizować dane o ruchu.

Alternatywa dla Maploadera:

Pobieranie / Download:

(mniejszy, szybszy, bez instalacji, ale wymaga MS NET Framework w wersji conajmniej 2.0)

Nie reklamuj//Jackson
1 2 3 4 5 6 7 »