| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | |
|
Najnowsza wersja TUTAJ Nokia OVI Maps 3.0 Beta PL Ukazała się nowa aktualizacja Nokia Maps on OVI BETA PL 3.0 Zmiany: - obsługa urządzeń dotykowych, - nowe usługi jak informacje pogodowe - nowe wersje map - usprawnione przybliżanie mapy - poprawki i ulepszenia Maps Updater / Map Loader Pobieranie / Download:
Na razie nie jest to żadna wersja cracked ani nic, ale jeśli ktoś chce tylko przeglądać mapy to wersja 3.0 jest lepsza z racji poprawionej szybkości rysowania tychże map. Najnowsza wersja v3.07 Tutaj |
||
| obombelo | |
|
Ovi Maps (Nokia Maps) 3.03 beta (Symbian S60 5th edition) Aplikacja umożliwiająca przeglądanie map ponad 150 krajów. Posiada moduł nawigacyjny dla pieszych oraz kierowców, multimedialne przewodniki po miastach, a także zdjęcia satelitarne. Mapy można przegrać na urządzenie Symbian przy pomocy narzędzia Maps Loader dostępnego na PC. Obsługiwane urządzenia: * Nokia N97 * Nokia N97 mini * Nokia 5800 Navigation Edition * Nokia 5800 XpressMusic Platforma systemowa: Symbian Producent/dystrybutor: Nokia Nazwa pliku: Ovi_Maps_3.03_09wk35_b07_s60_5.0_lm_rom.sis Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| Syjom | |
|
| jest możliwość ustawienia języka polskiego? albo czy ktoś ma jakąś nakładkę ? | ||
| warmiak | |
|
| oprócz map Nokia map Loader ma możliwość wgrania języków - trzeba dograć lektora "narazie" jest tylko kobieta. Zainstalowałem i działa. | ||
| nunek3 | |
|
| Mam problem Sciagnelem wgralem i wszystko super ale pyta sie o jakas licencje czy laczyc z netem i co mam teraz zrobic |
||
| nunek3 | |
|
Powiedzcie mi co sie dzije ze nie wyznacza mi zadnej z tras i nie pokazuje mi zadnej z ulic no i na koniec nie moge znalesc zadnej miejscowosci |
||
| tropheus92 | |
|
| Może nie masz wgranej mapy. ściągnij Nokia Maps Loader wgraj mapę i sprawdź czy będzie działało | ||
| Kryzelek | |
|
| ***MIRROR*** Pobieranie / Download:
Porada: aby pobrać, musisz wypełnić niewielką ankietę. Dane osobowe można podać nieprawdziwe, e-mail musi być prawdziwy. _________________ |
||
| sajmon12 | |
|
| Mam głupie pytanie czy da sie to zainstalować na Satio | ||
| kyloos | |
|
| A przecież to jest niby darmowe na stronie Nokii....czy to tylko na 7 dni serio jest za FREE ? _________________ |
||
| s4all | |
|
SAM TESTOWAŁEM I JAKOŚ ZA FREE NIE BYŁO BO MAPY POBRAŁA ZA KASĘ EDIT Mój błąd wgrałem Mapy przez Ovi Suite i śmiga za FREE |
||
| termi38 | |
|
| Fotoradary: Pobieranie / Download:
Radary należy wrzucić do katalogu E:\cities\diskcache\safetyspots\ a następnie zaktualizować dane o ruchu. Alternatywa dla Maploadera: Pobieranie / Download:
(mniejszy, szybszy, bez instalacji, ale wymaga MS NET Framework w wersji conajmniej 2.0) Nie reklamuj//Jackson |
||
| 1 2 3 4 5 6 7 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06 + 8.22 + 8.24)Nawigacja + Mapy + Opis instalacji |
Aplikacje | arturo1 | |
Sygic Mobile Maps 10 v 8.22Nawigacja + Mapy + Instrukcja itd. |
Sygic Mobile Maps 10 v8.24nawigacja samochodowa na urządzenia mobilne |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Ovi Maps (Nokia Maps) 3.03 beta (Symbian S60 5th edition)Polskie menu |
Pytania i Problemy z telefonami | Syjom | |