| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| W programie NaviFirm pojawiło się oprogramowanie Symbian Belle w wersji 111.030.0607 dla telefonu Nokia N8. Firmware jest widoczny zarówno w zakładce Production External jak i Nokia Care Suite. Czy to oznacza, że jeszcze dzisiaj zobaczymy Belle na naszych smartfonach? Podobna sytuacja miała miejsce podczas udostępniania aktualizacji Symbian Anna. Początkowo w NaviFirm nowe oprogramowanie było dostępne jedynie dla kilku modeli i kilku numerów Product Code. Jednak z godziny na godzinę lista ta rozszerzała się. Jeszcze tego samego dnia sporo osób mogło zaktualizować swoje smartfony do wersji Symbian Anna. Czy tak będzie również tym razem to okaże się za kilkadziesiąt minut. Na tą chwilę widoczny jest jedynie numer wersji 111.030.0607 dla telefonu Nokia N8 bez żadnych wariantów. Właściciele takich telefonów jak Nokia 500, C6-01, C7, E6, E7, N8, Oro oraz X7 powinni teraz mocno trzymać kciuki. Ja już trzymam... Źródło: symbianmoible.pl |
||
| sadam81 | |
|
| Mam pytanie: Czy to nie zostanie pociągnięte jako downgrade czy to jest jako sto jedenaście Jeżeli tak to powinno to być na samym dole listy. Dla niektórych może to wydawać się dziwne, np dla mnie _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak sadam ale jest sortowanie według nazwy nie daty i dlatego. Poza tym nie działa mi NAVIFIRM:( a nia external ani care suite;/ przeciążenie _________________ |
||
| dudzio5252 | |
|
| Nikomu nie działa , tak samo było przy aktualizacji do anny ;] | ||
| Laki1231 | |
|
| dudzio5252, wiem bo tak miałem i na tamtym portalu pisałem _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
ZBIÓR GIER HD NA SMARTFONY Z S^3 (ANNA, BELLE) |
Gry | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia rozpoczęła udostępnianie Belle dla 500 |
Newsy | Laki1231 | |
Aktualizacja Symbian Belle (Nokia Belle) w lutym 2012 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Maps 3.08 11wk45 b05 (140) dla Nokia Symbian Belle |
Newsy | Laki1231 | |