| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kasztanek9994 | |
|
| Witam. Posiadam telefon "Nokia X3-02". Najpierw było coś na zasadzie *Włączam a on reaguje na dotyk (wibruje, czasem bylo coś słychać), ale za to nic nie widac (tylko przy włączeniu biały ekran. Potem już czarny) Stwierdziłem, że to soft więc poczytałem trochę na ten temat w internecie i użyłem programu Phoenix (Nowa wersja)Sciągnąłem softa za pomocą programu "Navifirm v4" (Soft nie jest najnowszy z takiego wzlędu, że w tych nowszych nie ma PL języka (oraz mojego operatora)) I tak wgrywałem jeden raz nowszego softa potem starszego. Bo nic to nie dawało. Ciągle było tak samo Chyba za 3 razem jak wgrałem. Przestał reagować na dotyk. Po prostu włączam (jest wibracja) i ciągle miga biały ekran czytałem, że jest też taki program jak "JAF" (sciągnąłem), lecz tam nie mam na liscie do wyboru (RM-639 'taki kod mam pod baterią) *Próbowałem flashować z podłączoną ładowarką, ale nic Błagam Was o pomoc EDIT : MAM TAKIE INFO ZWROTNE Z PHOENIX'A <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Po ponowieniu mam : <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Informatycy dali CapsLock, po to by życie ułatwić, ale stosuj go z umiarem. // sadam81 Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
Opis:
Wgraj nawet najnowszy zagraniczny, i przyznaj się co robiłeś przed awaria. Wgrałeś starszy soft największa głupota! Tylko komis na gwarancji pewnie nie przyjmą. |
||
| kasztanek9994 | |
|
Jak wgrywałem "pierwszy" raz soft to wgrałem najnowszy jaki był (nie polski, a angielski) i nic to nie dało więc stwierdziłem, że spróbuje ze starszym , ale jeszcze gorzej Przepraszam, ale nie znam się nie wiedizałem, że nie mogę .Jeśli chodzi o to co z Nim robiłem to odpowiem, że po prostu nic nadzwyczajnego ;p po prostu używałem nigdy nie był zalany czy cos Już kiedyś tak miałem i oddałem go do serwisu (zabulili 50zł) i zrobil, ale praktycznie po połowie roku to wróciło. |
||
| Laki1231 | |
|
| Daj na gwarancji... albo napraw i sprzedaj. Jest coś na płycie. _________________ |
||
| kasztanek9994 | |
|
| No i wgrałem najnowszy soft. I zakończono powodzeniem Wgrało się. Od razu sterowniki sie do kompa zainstalowały od tej nokii i gitPobieranie / Download:
LECZ TA NOKIA NADAL NIE DZIAŁA ! CIągle biały ekran i teraz z powrotem reaguje na dotyk (jest wibracja) ale co mi po tym edit : ooo nawet dzwięk jest. EDIT2: a może tego HARD RESETA zrobić ? tylko jak ;p jaki jest kod ;d |
||
| sadam81 | |
|
Może użyj SFI Flasher Czasem najgorzej uwalone telefony po nim wstają..._________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, ale jemu tel działa słyszy dźwiei więc to jest coś z ekranem lub gniazdem ekranu albo płytą. _________________ |
||
| kasztanek9994 | |
|
Dziwi mnie jednak fakt , że czasem pojawia mi się komunikat "czy uruchomic teelfon bez karty sim" ;/ albo po paru sek. zniknię , albo jak dotknę ekranu ;p. (Nie cytujemy całego poprzedniego posta // Jackson |
||
| Laki1231 | |
|
| kasztanek9994, coś jest z ekranem albo na płycie głównej oddaj do serwisu. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Dwurdzeniowy procesor w telefonie? Czy jest to potrzebne? |
Newsy | ramzestoja | |
[X6] Czy jest jakiś zmodyfikowany soft? |
Szukam | rafal1295 | |
[5800] Czy istnieje nowszy soft? |
Pytania i Problemy z telefonami | kamil2707 | |
[E71] Czy jest zmodyfikowany soft? |
Szukam | patrikos23 | |
Czy da się wgrać soft z N8 do 5800XM. |
Pytania i Problemy z telefonami | 4igi4 | |