| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Sin | |
|
| Mam mały aczkolwiek denerwujący w niektórych aspektach problem. Otóż podczas oglądania filmików na telefonie od czasu do czasu słychać dziwne charczenie (albo nawet chwilowe zgrzytnięcie). Najbardziej słyszalne jest to kiedy podłączone są słuchawki. Pojawia się w różnych odstępach czasowych ale nigdy nie w tych samych miejscach co wyklucza złą konwersję filmu do MP4. Podczas słuchania muzyki ów problem nie występuje. Ma ktoś jakiś pomysł? |
||
| Jack | |
|
| Mniemam że jest to problem odtwarzacza lub telefonu który po prostu nie nadąża odtwarzać tylu klatek. Otwierasz film zwykłym odtwarzaczem _________________ |
||
| Sin | |
|
Jackson napisał/a:
Tak. Zwykły "telefonowy" Real Player. Mam nadzieję, że nie jest to jakaś usterka samego telefonu. |
||
| Jack | |
|
| Też mam taką nadzieję, dlatego doradzam zainstalować odtwarzacz do mp4 taki jak smart movie i/lub core player _________________ |
||
| darkhitman | |
|
| u mnie taki problem wystapil tylko raz na e63 i tez nie wiem co moglo byc przyczyna ale wgranie dodatkowego odtwarzacza nic nie pomoglo bynajmniej u mnie.na real playerze jak i na cor playerze bylo to samo.a jaki to film u mnie tak bylo w filmie "furia" _________________ |
||
| Sin | |
|
| U mnie jest tak we wszystkich filmach, bez wyjątku. | ||
| Jack | |
|
A na innym odtwarzaczu tak jak doradzałem wcześniej? _________________ |
||
| Sin | |
|
| Kłopot w tym, że nie mogę znaleźć odpowiedniego odtwarzacza pod ten telefon. Wszystko są nie kompatybilne. | ||
| Jack | |
|
| A próbowałeś podczas instalacji kontynuować ten komunikat i czy posiadasz wersję pod symbian s60v5? _________________ |
||
| Sin | |
|
| Jak widzę komunikat, że aplikacja nie kompatybilna z telefonem to nie instaluję dalej bo później zawsze jakieś problemy z tego wychodzą. Na razie szukam jakiejś odpowiedniej aplikacji. |
||
| darkhitman | |
|
| ja tak mam Z motywami i jakos nic mi sie nie dzieje a i z aplikacjami tez tak bylo i telefon na chodzie.nie zwracaj na to uwagi a filmy konwertuj do 15 fps.i daj znac jak wyszlo.mam nadzieje ze bedzie oki _________________ |
||
| miechu | |
|
| nie jestem pewien ałe wydaje mi sie, ze taki komunikat wyskakuje zawsze gdy aplikacja byla podpisywana lub ew. komunikat o szkodliwym dzialaniu tego oprogramowania czy tez w ostatecznosci, ze instalowane oprogrampwanie sluzy tylko do programowania i bedzie skutkowac uszkodzeniem systemu. Olewaj te komunikaty jezeli aplikacj i cert sa ze sprawdzonego zrodla. U mnie tez wszystko smiga a olewam. Pozdro | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Komunikaty podczas instalacji programów i sposoby postępowań |
Pozostałe | Jack | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[5230] YouTube-podczas oglądania pobiera kasę z konta, a nie |
Pytania i Problemy z telefonami | daanielito | |
[c6] Zacinanie się filmów podczas ich odtwarzania |
Pytania i Problemy z telefonami | m_sobczak | |
Nokia publikuje komplet filmów instruktażowych do aktualizac |
Newsy | Laki1231 | |
[Nokia 500] Zrywa połączenie podczas aktualizacji |
Pytania i Problemy z telefonami | drewniany | |