| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Smartfon Nokia X6 otrzymał nową wersję oprogramowania 40.0.002. Poprzednia wersja miała numer 32.0.002. Po aktualizacjach dla telefonów Nokia 5800 i 5530 przyszedł czas na model X6. Zmiany w oprogramowaniu 40.0.002 dla telefonu Nokia X6: - Przeglądarka internetowa Symbian Anna 7.3.1.33. - Ovi Maps 3.06 11wk10 b01. - Wsparcie dla międzynarodowych nazw domen (IDNs). - Wsparcie dla języka arabskiego i chińskiego. - Większa płynność w działaniu telefonu . Właściciele telefonów Nokia X6 mogą zaktualizować oprogramowanie korzystając z aktualizacji za pomocą telefonu lub za pomocą pakietu Nokia Suite. Aktualizacja zajmuje 8.5MB podczas aktualizacji za pomocą OTA (Over The Air). Źródło: symbianmobile.pl |
||
| sadam81 | |
|
Jutro odbieram moją Nokijkę z serwisu i pierwsze co robię, to aktualizacja, jeżeli jej nie wgrali _________________ |
||
| KnyreK | |
|
| różnice można zauważyć telefon działa szybciej . oraz dodatkowa ciekawa opcja zegar gdy jest tel zablokowany i się wciśnie klawisz środkowy . | ||
| Casaya | |
|
| KnyreK, Łamałeś już system na nowym sofcie? Możesz to zrobić bo jak znam zycie to aktualki nie bedzie do x6 juz. _________________ |
||
| KnyreK | |
|
| ja to nawet nie mam pojęcia jak to zrobić wiec nie łamałem . | ||
| sarnecky | |
|
Ja w swojej 5530XM dopiero dzisiaj zainstalowałem aktualizację. Generalnie jest ok, ale nie dostałem nowej wersji Ovi Mapy... Ciągle mam 3.01... Czy mogę sobie sam zainstalować wersję z np. 5800? Pozdrawiam! P.S. Mam zewnętrzny moduł... |
||
| Laki1231 | |
|
| Jasne że możesz żaden problem _________________ |
||
| VJimi12V | |
|
| Ja nie mogę zaktualizować x6 bo Play mi blokuje. Znacie jakiś sposób? | ||
| chucky | |
|
| Możesz zmienić product code telefonu i wtedy wgrać nowszy soft ale to się wiąże z utratą gwarancji albo czekać aż Play wyda własny soft _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Lub wgrać soft jafem, tracisz gwarancje... _________________ |
||
| VJimi12V | |
|
| Kupiłem telefon bez gwarancji. Ale czy to bezpieczne i czy się opłaca. Nie chce tracić danych z telefonu. | ||
| Laki1231 | |
|
| Tracisz dane niestety. Jak masz dużo starszego softa zauważalnie przyśpieszy, więcej wolnego ramu (nie duzo) i inne poprawki, lepsza reakcja na dotyk. Otrzymasz wtedy również odblokowany system co pozwoli instalować niepodpisane aplikacje i modyfikacje. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia C6-00 otrzymuje nową wersję v42 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia 500 otrzymuje nową wersję Symbian Anna 010.032 |
Newsy | Laki1231 | |
Klient Facebook fMobi otrzymuje nową wersję 3.02 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia udostępnia nową wersję aplikacji Ovi Sklep 2.8 |
Newsy | Laki1231 | |
Symbian Anna - Nokia prezentuje nową wersję Symbiana^3 |
Newsy | Laki1231 | |