| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wafelq | |
|
| Witam ponownie! Wczoraj wróciłem ze wsi, kładąc się spać jak zwykle położyłem telefon pod poduszką (na rogu łóżka) za parę minut dzwoni telefon, wyciągam go i tu zdziwienie... Nokia była tak rozgrzana że prawie nie szło jej trzymać w ręce (no może przesadzam, ale była gorąca) Nigdy takie coś mi się nie zdarzyło... Pytanie moje brzmi: Co się stało, że tak się nagrzała? Nic nie było włączone, ani odtwarzacz, ani żadna aplikacja w tle... Telefonu nie używałem praktycznie na "wypadzie" jedynie sprawdzałem godzinę. Jeśli macie jakieś pomysły dlaczego tak się stało, proszę o podpowiedź, nie chciałbym, żeby po przebudzeniu się rano nie zastałem telefonu (a raczej kupki roztopionego plastiku)... |
||
| adin | |
|
Mogę w tej sprawie powiedzieć tyle ze kiedyś nokia 3310 mi się tak nagrzała ze była gorąca upadła mi i jakieś zwarcie w baterii się chyba w niej zrobiło bo ona tak grzała. |
||
| Jack | |
|
| wafelq, Czy kiedyś kiedy telefon nie był pod poduszką miałeś to samo? _________________ |
||
| wafelq | |
|
Nigdy taka rzecz jeszcze mi się nie przydarzyła, telefon zawsze ląduje pod poduszka, nie raz na parę minut bo za chwilę coś sprawdzałem i to był jej pierwszy raz nie wiem co było tego powodem... |
||
| Jack | |
|
| Proponuję nie trzymać jednak telefonu pod poduszką a jak się o niego to użyj PhoneGuardian _________________ |
||
| wafelq | |
|
| Jackson, no dobra, ale co mi da PhoneGuardian? Ciekawe co by było gdyby telefon się stopił, lub coś w tym stylu, czy uznano by reklamację?Pewnie nie... Chyba napiszę do Nokia Poland z pytaniem czy były już takie przypadki. |
||
| ziomek | |
|
| Nokia Poland daj spokój oszalałes odpisza ci jakieś brednie nie odpowiadając na pytanie xd słuchaj mam dla ciebie rozwiązanie na noc wsadzaj telefon do lodówki a tak na poważnie to musiales mieć coś na telefonie co zjadalo ci mase energi np wiecznie wlaczony wyswietlacz . _________________ |
||
| wafelq | |
|
| ziomek, nie było nic włączone, przyszedłem do domu, telefon nie był gorący, ani nic nie włączałem. Co innego gdybym się nim jeszcze bawił, albo jakaś aplikacja była włączona - nic z tych rzeczy! Zdarzyło się to jak na razie raz, także nie muszę wkładać go do lodówki.... | ||
| ziomek | |
|
| noto nie wiem , jeżeli ta sytuacja będzie się powtarzać idz z tym do serwisu . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[Nokia 500] Prawie jak nowa |
Sprzedam | danio9423 | |