Autor Wiadomość
wafelq Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 06 Wrz 2010 04:43 Nokia X6 - prawie jak kaloryfer   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam ponownie!

Wczoraj wróciłem ze wsi, kładąc się spać jak zwykle położyłem telefon pod poduszką (na rogu łóżka) za parę minut dzwoni telefon, wyciągam go i tu zdziwienie... Nokia była tak rozgrzana że prawie nie szło jej trzymać w ręce (no może przesadzam, ale była gorąca) Nigdy takie coś mi się nie zdarzyło... Pytanie moje brzmi:

Co się stało, że tak się nagrzała?

Nic nie było włączone, ani odtwarzacz, ani żadna aplikacja w tle...
Telefonu nie używałem praktycznie na "wypadzie" jedynie sprawdzałem godzinę.

Jeśli macie jakieś pomysły dlaczego tak się stało, proszę o podpowiedź, nie chciałbym, żeby po przebudzeniu się rano nie zastałem telefonu (a raczej kupki roztopionego plastiku)...
adin Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 06 Wrz 2010 05:07   Postaw piwo autorowi tego posta
Mogę w tej sprawie powiedzieć tyle ze kiedyś nokia 3310 mi się tak nagrzała ze była gorąca kod emotikony: ;P upadła mi i jakieś zwarcie w baterii się chyba w niej zrobiło bo ona tak grzała.
Jack Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 06 Wrz 2010 05:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
wafelq, Czy kiedyś kiedy telefon nie był pod poduszką miałeś to samo?

wafelq Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 06 Wrz 2010 05:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Nigdy taka rzecz jeszcze mi się nie przydarzyła, telefon zawsze ląduje pod poduszka, nie raz na parę minut bo za chwilę coś sprawdzałem i to był jej pierwszy raz kod emotikony: :) nie wiem co było tego powodem...
Jack Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 06 Wrz 2010 07:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Proponuję nie trzymać jednak telefonu pod poduszką a jak się o niego to użyj PhoneGuardian

wafelq Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 07 Wrz 2010 02:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Jackson, no dobra, ale co mi da PhoneGuardian?
Ciekawe co by było gdyby telefon się stopił, lub coś w tym stylu, czy uznano by reklamację?Pewnie nie...
Chyba napiszę do Nokia Poland z pytaniem czy były już takie przypadki.
ziomek Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 07 Wrz 2010 03:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Nokia Poland daj spokój oszalałes odpisza ci jakieś brednie nie odpowiadając na pytanie xd słuchaj mam dla ciebie rozwiązanie na noc wsadzaj telefon do lodówki a tak na poważnie to musiales mieć coś na telefonie co zjadalo ci mase energi np wiecznie wlaczony wyswietlacz .

wafelq Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 08 Wrz 2010 09:03   Postaw piwo autorowi tego posta

ziomek, nie było nic włączone, przyszedłem do domu, telefon nie był gorący, ani nic nie włączałem. Co innego gdybym się nim jeszcze bawił, albo jakaś aplikacja była włączona - nic z tych rzeczy! Zdarzyło się to jak na razie raz, także nie muszę wkładać go do lodówki....
ziomek Nokia X6 - prawie jak kaloryfer Napisany: 08 Wrz 2010 03:17   Postaw piwo autorowi tego posta

noto nie wiem , jeżeli ta sytuacja będzie się powtarzać idz z tym do serwisu .