| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Emil_2525 | |
|
| Aby dźwięk z telefonu przekazywany na słuchawki był głośniejszy należy przejść do Ustawienia -> Akcesoria -> Inne wykryte jako -> Telefon tekstowy.
Siła dźwięku wzrasta dwukrotnie. Po zastosowniu tych ustawień, minimalna głośność w słuchawkach jest równa głośności maksymalnej przy standardowych ustawieniach. Testowane na E61 (soft 1.xx) z oryginalnymi słuchawkami HS-5 oraz przez przejściówkę/adapter do słuchawek innej firmy. Za ewentualne uszkodzenie słuchu, zestawu słuchawkowego bądź telefonu nie ponoszę żadnej odpowiedzialności - używaj z rozsądkiem. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Emil_2525, a jak to działa twoim zdaniem na słuchawkach bezprzewodowych typu bh-503??? _________________ |
||
| Emil_2525 | |
|
| radziubaker, tego nie wiem. Nie posiadam takiego zestawu ale byłbym zdzięczny gdybyś przetestował i opisał wynik testu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Emil_2525, nie działa. Powód? Moje słuchawki są bezprzewodowe na bluetouch.i jak telefon je wyszuka to odbiera jako sprzęt kompatybilny a nie jako słuchawki dokladniej "paruje" jako "połączenie bh-503" a przy słuchawkach przewodowych gdy podłączasz to odrazu masz "podłączenie zestawu słuchawkowego". ja używam tego http://symbiane.pl/4-doda...yki-vt22704.htm polecam _________________ |
||
| Emil_2525 | |
|
Też fajne, ale korektor zawsze można też ustawić samemu dzięki za link, wykorzystam tą modyfikację w odpowiedni dla siebie sposób. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
N73 ME żadnej różnicy _________________ |
||
| kmisio | |
|
| to samo na nokii 5230 | ||
| vivro | |
|
| A gdzie znajdę tę opcję na E51 orientuję się ktoś ? | ||
| Laki1231 | |
|
| Wasza nadzieje na takie modyfikacje jest dziecinna przeważnie nic nie daje, to musi być modyfikacja która jest już w zmodyfikowanym sofcie bo taka wtedy ma większy dostęp do odpowiednich ustawień. _________________ |
||
| mateusz1407 | |
|
| Znalazłem ten poradnik dziś, postanowiłem to wypróbować i... działa. Na mojej 5230 głośność dźwięku na słuchawkach wzrosła znacznie, ale bez przesady, nie o 100% | ||
| tokrzys14 | |
|
| U mnie nie da się wogóle tego zmienić. A na słuchawkach gra bardzo cicho i wogóle jakość muzyki jest kiepsa. A słuchawki dobre. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Zwiekszanie Głośności Dzwięków |
Pozostałe | maciekqm | |
5800 problem z regulacją głośności(po aktualizacji) |
Pytania i Problemy z telefonami | sirbober | |
[5800] Brak regulacji głośności |
Pytania i Problemy z telefonami | xrafal12 | |
[x6] Zwiększenie wbudowanej pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | arriku | |
[5230] Zwiększenie pamięci telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | chris15595 | |