| Temat Przesunięty przez: chucky |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| panmistrz | |
|
| Miałem soft 12.0.13, zaktualizowałem go przez NSU do 20.0.15. Z tego wiem, istnieją nowsze wersje softu dla N95, więc wszedłem na http://www.nokia.pl/pomoc...er/can-i-update I podałem mój CODE, wyświetlił mi się komunikat: "Latest available software for Nokia N95, product code 05xxxxx Version: 31.0.017 Compare numbers If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download" A w NSU pokazuje że najnowszą wersją dla mojej nokii jest 20.0.15, którą już mam. Dlaczego? A może nie warto instalować 31.0.17, bo nic ciekawego nie wprowadza? Telefon jest sprowadzony z Anglii. //EDIT: Chyba przez pośpiech wziąłem zły dział, jeśli można, proszę o przeniesienie. |
||
| chucky | |
|
| musisz zmienić product code telefonu i zaktualizować przez nokia software updater _________________ |
||
| panmistrz | |
|
| A jak zmienić ten product code? Bo nie obcykany jestem w tych sprawach. Thx za przeniesienie. |
||
| chucky | |
|
| http://symbiane.pl/zmiana...-jaf-vt2168.htm nie patrz na to że jest dla 5800, bo w n95 robi się tak samo _________________ |
||
| panmistrz | |
|
| A czy między 20.0.15 i 31.0.17 jest jakaś duża różnica? Głównie mi tu chodzi o większą ilość wolnej pamięci RAM na starcie, szybkość działania i nowe funkcje. | ||
| d00b | |
|
| Co do zmiany PC d00b napisał/a:
_________________ |
||
| Jack | |
|
panmistrz napisał/a:
Zmiany na pewno są i bez problemu je dostrzeżesz. Oczywiście telefon znacznie przspieszy i pamięci ram będzie okazjonalnie więcej ale co do nowych funkcji to ci nie powiem bo nie wiem . Ziomek ma n95 więc może coś doda _________________ |
||
| panmistrz | |
|
| Bo po aktualizacji z 12.0.13 na 20.0.15 zauważyłem że mam więcej ramu na starcie z 19 na 29MB, i dodało mi jakieś syfy w menu. A wiecie ile trzeba ramu do odpalenia Quake? | ||
| Jack | |
|
Na quake 2 potrzeba jakieś 25 do 28 mb więc ruszy jakoś _________________ |
||
| ziomek | |
|
| Co do n95 sam zastanawiam się nad kolejną aktualizacją , ja słyszałem ze najnowsze oprogramowanie to v35.0.002 .Co do zmian w tej wersji o której ty mówisz to niestety nie wiem . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[N8] Nie mogę zainstalować niektórych aplikacji |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
[N8] Nie mogę zainstalować niektórych gier |
Pytania i Problemy z telefonami | Sin | |
[5800] Nie mogę zainstalować Adobe Reader |
Pytania i Problemy z telefonami | joki13 | |
Dlaczego nie mogę zainstalować aplikacji? s60v3 |
Pozostałe | lui754 | |
[5530XM] Nie mogę zainstalować ważnej aktualizacji . |
Pytania i Problemy z telefonami | misiekelblag | |