| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
Ta metoda powinna działać na wszystkich telefonach z S60v3, S60v5 i Symbian^3 1. Zainstaluj CertUpdater.sisx 2. Podpisz własnym certyfikatem CertHack.sis, np. za pomocą SignSIS 3. Zainstaluj podpisany CertHack.sis dwa razy!! Telefon zhackowany, od tej pory możesz instalować każdy program w telefonie z użyciem certyfikatu od Leftup. Dostęp do plików systemowych: Aby odblokować dostęp do plików systemowych instalujemy: - Dla s60v3 i v5 - ''RomPatcherPlus_2.6_PL S60v3 v5.sis'' i aktywujemy w programie patch Open4All - Dla s^3 - ''FileBrowser_S^3.sisx'' Jeżeli nie możesz zainstalować wyżej wymienionych aplikacji zrestartuj telefon i jeszcze raz zainstaluj CertHack.sis! Instalowanie aplikacji bez certyfikatu od Leftup: Jeśli chcesz mieć możliwość instalacji każdego oprogramowania bez podpisywania certyfikatem od Leftup kopiujemy zmodyfikowany plik installserver.exe dla naszego telefonu do folderu C:\sys\bin\. W telefonach z FP2 (9.3) installserver.exe może nie być w pełni kompatybilny, w tym przypadku zamiast zmodyfikowanego pliku installserver.exe można skorzystać z patcha installserver w programie ROMPatcher. Potrzebne pliki: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Potwierdzam działanie na N8 PR1.0/1.1/1.2 Potwierdzam działanie na 6120c 7.20. Potwierdzam działanie na C5-00 062.001. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Meler | |
|
| Potwierdzam działanie na e51 z softem 410.34.001. Po instalacji CertUpdatera trzeba było uruchomic telefon ponownie Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| mrost13 | |
|
| Potwierdzam działanie na N 5230 SW v20.0.005 . Trzeba było ponownie uruchomić telefon i zainstalować CertHack.sis . Wszystko działa Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| cj_adas | |
|
| Przy instalacji CertHack.sis wyskakuje mi bład certyfikatu...E52 soft 054.003 | ||
| DSV | |
|
| A podpisałeś go własnym certyfikatem ? Jeżeli tak, to po instalacji CertUpdater zresetuj telefon. _________________ |
||
| cj_adas | |
|
| Podpisałem, ale chyba źle zrobiłem ten certyfikat. Mógłby mi ktoś dokładnie powiedzieć jak to zrobić? | ||
| DSV | |
|
| http://symbiane.pl/certyf...t16740.htmTutaj lub http://symbiane.pl/jak-wy...pda-vt15097.htm _________________ |
||
| Baton | |
|
| a jak mogę to sprawdzić czy mam shakowany telefon?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Em zainstalować niepodpisaną aplikację. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Działa bezproblemowo na 5230 v40.0.003 ; ) _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| A.Wesker | |
|
| A jak install.exe przenieść.Tzn w menedzerze nie ma na telefonie takiego folderu jak sys _________________ |
||
| 1 2 3 4 5 6 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Metoda na hack - wszystkie telefony (25.09.11)Działa na Satio |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |
Trend Micro Hack, metoda z 23.09.2011 |
Hacked Symbian/Flashing | chucky | |
[FAQ] Mały dla początkujących |