Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
tuhsee Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 12 Sie 2011 08:07   Postaw piwo autorowi tego posta

stankovi23 napisał/a:
  • Vivaz jest nie hackowalny, z Sony Ericssonów jedynie satio przy sofcie R1

laki1231 napisał/a:
  • Tylko metoda phnt czyli hakowani Jafem z podstawieniem przerobionego pliku pod soft. Powinna być taka informacja w pierwszym poscie napisana. Bo już było to na forum 50x tłumaczone.

jeszcze raz prosze... bo 50x to napotkalem sie na opinie ze VIVAZa nie shackuje wlaczajac w/w.
Laki powiedz mi czy phnt na SE Vivaz zadziala?
Laki1231 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 12 Sie 2011 08:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
czytałem o phnt VIVAZ ale to ściema na masz szans

Kamel25 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 16 Sie 2011 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta
nie wiem co jest ale czekam juz 4 dni na certa i nic a wszystko zrobiłem taj jak trzeba
DSV Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 17 Sie 2011 12:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
i nie wyrobia.. metoda juz dawno nie dziala.

Kamel25 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 17 Sie 2011 07:49   Postaw piwo autorowi tego posta
to może ktoś pomoże z tym certem albo z hakowaniem bo mam omnie hd

i nie mam pojęcia co dalej ,tel. nie najgorszy a nic nawet sie wgrac w niego nie da kod emotikony: :/

[ Komentarz dodany przez: Satio: 17 Sie 2011 08:23 ]
Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Używaj opcjii EDYTUJ. //Satio
DSV Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 18 Sie 2011 01:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
wyrob certyfikat na nokioteca i podpisz hellox 2.03

krzyzko90 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 05 Lis 2011 12:18   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam mam N97 jak wiadomo s60v5 ale tej stronie do wyrabiania certyfikatów nie widać obrazka z kodu:( prosze naprawcie to
Casaya Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 05 Lis 2011 03:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
krzyzko90, nie podpisuj nic.nie dostaniesz certa.a jak juz to lipne.prosze zlamac system tym sposobem

www.symbiane.pl/nowa-niez...nem-vt27868.htm

MariWks Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 13 Sty 2012 09:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Undisputed serio coś nie działa. Po paru godzinach wyrobił certyfikat ale nie da się kliknąć naniego jedynie można go zaznaczyć sobie ... Dlaczego go nie można pobrać? Proszę o pomoc.
xJAmaTOx Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 13 Sty 2012 09:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
certifikatów juz nie ma.

Laki1231 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 13 Sty 2012 09:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
i nie będzie http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm shakuj tym

Casaya Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 13 Sty 2012 10:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Temat nieaktualny od dawna.Zamykam