Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
Meler Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 10 Lis 2010 07:45 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam, otóż dzisiaj wpadłem na pomysł aby zrobić/przerobić na potrzeby forum mały serwis wyrabiający certyfikaty. Oto on

http://symbiane.c0.pl/

strona założona specjalnie dla Symbiane.pl!

Serwis główny jest w pełni po polsku.

Instrukcja

Po pierwsze
W pole Imei wpisz swój unikalny 15-cyfrowy kod który uzyskasz z pudełka, pod akumulatorem telefonu lub wpisując w telefonie kombinacje *#06#. i naciśnij przycisk Wyślij
Po drugie:
Certyfikat zostanie wyrobiony w ciagu ok 12 - 24 godzin Aby pobrać certyfikat powtórz jeszcze raz punkt pierwszy. Jeśli certyfikat został wyrobiony na samej górze strony pojawi się taki obrazek. Klikamy na tekst zaznaczony czerwona obwódka na obrazku i po chwili certyfikat się pobiera

I to wszystko. Certyfikat wyrobiony.

Przyklejam // Jackson
mastik Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 11 Lis 2010 05:42   Postaw piwo autorowi tego posta
a czy do s60v5 też zadziała? Bo na podanej stronce jest informacja, że jest do s60v3
Jack Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 11 Lis 2010 05:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
mastik, zadziała

kordek9999 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 12 Lis 2010 09:50   Postaw piwo autorowi tego posta
Kurde lipa nie pokazuje mi kodu z obrazka
Nalras Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 02 Sty 2011 08:57   Postaw piwo autorowi tego posta
Mi tez nie
DSV Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 03 Sty 2011 03:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Naprawiłem... kod emotikony: :)
adam9435 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 01 Mar 2011 02:42   Postaw piwo autorowi tego posta
wszystko działa. po roku czasu szukania mam certa kod emotikony: :sugoi: dziękuje kod emotikony: :heart:
DSV Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 01 Mar 2011 03:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
U mnie stronka działa poprawnie kod emotikony: :)

Meler Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 01 Mar 2011 08:02   Postaw piwo autorowi tego posta

tak jak mówi stankovi, wszystko działa ok. Ja jest autorem wyżejwymienionego serwisu i przetłumaczonego skryptu
Taifun Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 04 Mar 2011 01:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam nokie C5. Zobaczymy czy wyrobi cert.
Tak czy inaczej fajny skrypt!
Meler Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 04 Mar 2011 02:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Cert na pewno wyrobi bo to tylko nakładka na chiński serwis

Pobieranie / Download:

Dzisiaj rano wyrobiłem za pośrednictwem tego serwisu 3 certy kod emotikony: :)
Night123 Nowa metoda wyrabiania certyfikatów Napisany: 11 Mar 2011 10:07   Postaw piwo autorowi tego posta
Czy na n8 ^3 się wyrobi tutaj?
1 2 3 4 5 6 7 »