Autor Wiadomość
Qmshot Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 06 Sty 2012 02:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Hamon napisał/a:
  • Pobieranie / Download:

Przy tym punkcie sie zacinam.Na telefonie wygląda to tak:
    Enter your product key::UMUMS30D-TRIAL.......
    UMU Mobile Security:A communication failure has occurred. retrying
    I pokazuje sie znów "Enter your product key:" ale już bez keya kod emotikony: ;) Może ktoś pomuc ?

Uwaga też miałem ten problem!!
Ale po 2 dniach jakoś tak wyskoczył mi komunikat po ang. coś w stylu "UMU bedzie chronil twoje pliki nawet gdy bedziesz zajety" czy cos i ominal mi sie proces tej autoryzacji kod emotikony: :D

1. Wyskoczyl komunikat na pulpicie
2. Dalem ok
3. Wyskoczyło okno z kup produkt ale miałem w prawym dolnym rogu przycisk home a później to już zrobilem dokladnie tak samo jak w opisie!
Opis:
  • 8. Klikamy Options->Anti-Virus.
    9. Idziemy do Quarantine.
    10. Wchodzimy w Opcje->Restore->Klikamy Yes.
    11. Wychodzimy z programu i odinstalowujemy UMU Mobile Security.
    12. Wpisujemy hasło 123 przy odinstalowywaniu.
    13. Instalujemy RomPatcher 3.1+, uruchamiamy go, akceptujemy patch Oper4all i mamy dostęp do wszystkich folderow.
    14. Akceptujemy patch installserver i możemy się cieszyć złamanym systemem, nie trzeba już podpisywać aplikacji.

PS: Mam złamanego Vivaza! HURA!! kod emotikony: :D Jesteście wielcy :*
MariWks Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 13 Sty 2012 06:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam jakiś dziwny błąd ponieważ po zainstalowaniu UMUNokiaHack i uruchomieniu jego wybieram połączenie wifi. Zaczyna się łączyć wyskakuje "Trial Key" i akceptuję go po czym znowu myśli i mam błąd (failue). Wie ktoś o co chodzi? Tak za każdym razem. Mam Symbiana 60v5 na najnowszej aktualizacji.
chucky Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 13 Sty 2012 07:32   Postaw piwo autorowi tego posta

złam Nortonem

Laki1231 Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 13 Sty 2012 08:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/6
NIE PISZ KOMENTARZA WIEMY, ŻE NIE DZIAŁA. ZŁAM TELEFON TYM !!!

http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm
janos18 Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 14 Sty 2012 05:29   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam Posiadam Nokie N97 i próbowałem złamać symbiana tym sposobem ale nie udało sie , po trial keyu wyskoczylo mi cos fail itd. Nie wiem co mam zrobic, prosze o pomoc. Próbowałem tez Nortonem ale nie mam dostepu do folderów sys i nie wiem gdzie wgrac. Z góry dziekuję za pomoc.
Laki1231 Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 14 Sty 2012 05:30   Postaw piwo autorowi tego posta

http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm tym rób da się;) hard reset wcześniej, w tym sposobie nie kopiujesz installserve patche w roompatcher będą działać.
dubal Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 05 Lut 2012 03:55 łamanie systemu symbian^3   Postaw piwo autorowi tego posta

witam mam problem łamania systemu symbian anna tym oto sposobem : http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm

gdy dochodze do punktu 3. to juz dalej nic nie chce isc co moze byc przyczyną ?

Edit stankovi23:
Tematy złączone.
pio075 Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 05 Lut 2012 04:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Gdybyś przeczytał ostatnie posty to wiedziałbyś że:
Opis:
  • Mam jakiś dziwny błąd ponieważ po zainstalowaniu UMUNokiaHack i uruchomieniu jego wybieram połączenie wifi. Zaczyna się łączyć wyskakuje "Trial Key" i akceptuję go po czym znowu myśli i mam błąd (failue). Wie ktoś o co chodzi? Tak za każdym razem. Mam Symbiana 60v5 na najnowszej aktualizacji.

i
Opis:
  • NIE PISZ KOMENTARZA WIEMY, ŻE NIE DZIAŁA. ZŁAM TELEFON TYM !!!

oraz należy użyć tej metody:
http://symbiane.pl/metoda...911-vt29166.htm
Laki1231 Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 05 Lut 2012 04:19   Postaw piwo autorowi tego posta

pio075, S^3 tym idzie? Tym napewno

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm

jackass666 Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 05 Lut 2012 07:18   Postaw piwo autorowi tego posta

witam

jestem strasznie zielony jesli chodzi o hack, posiadam od niedawna nokie 500 i czym i jak zhackowac ???
Laki1231 Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 05 Lut 2012 07:19   Postaw piwo autorowi tego posta

tym http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm

mazio Nowa, niezawodna metoda łamiąca każdy telefon z symbianem. Napisany: 13 Lut 2012 10:00   Postaw piwo autorowi tego posta
koledzy a możecie mi powiedzieć cym mogę sobie zdjąć simllocka w telefonie sony ericson u5, i czy to wogóle możliwe domowymi sposobami??
« 1 2 3 «» 23 24 25 »