| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Dzisiaj w Sklepie Nokia ukazała się nowa wersja Nokia Battery Monitor 2.2.0. Dzięki aplikacji możemy monitorować zużycie baterii w naszym smartfonie biorąc pod uwagę uruchamiane aplikacje, czasy rozmów czy łączenie za pomocą WiFi. W zaoszczędzeniu baterii pomogą wskazówki i porady dostępne w aplikacji. Źródło: symbianmobile.pl |
||
| virus2009 | |
|
| Zainstalowałem aplikacje. Wszystko byłoby OK ale nie moge jej nidzie znaleść w telefonie. Żadnego błedu podczas instalacji nie było .... | ||
| Laki1231 | |
|
| virus2009, bywa usuń przez menadżer aplikaacji i wgraj od nowa _________________ |
||
| virus2009 | |
|
| ok | ||
| Laki1231 | |
|
| W ustawieniach _________________ |
||
| virus2009 | |
|
| a jaka wersje zainstalować aby działala? Posiadam Nokię C5-03. Dziekuje za pomoc | ||
| Laki1231 | |
|
| virus2009, nie mam pojęcia ta z ovi powinna działać może restart fona po instalacji _________________ |
||
| virus2009 | |
|
| bo wersja ta podana wyżej u mnie niechce się zainstalować... Nie wiem czemu | ||
| macio106 | |
|
| A na nokie 5800 nie da się pobrać pisze: <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nokia Battery MonitorPokazuje poziom naładowania baterii |
Aplikacje | Jack | |
Nokia Battery MonitorPokazuje poziom naładowania baterii |
Aplikacje | Jack | |
Nokia Battery Monitor w nowej wersji 3.0 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia Battery Monitor 2.1 z obsługą Belle |
Newsy | Laki1231 | |
Monitoruj zużycie baterii z Nokia Battery Monitor 2.0 |
Newsy | Laki1231 | |