| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Opis:
Wersja: 1.00 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| fiszkon | |
|
| HELP!Wszystko ładnie podpisałem,zainstalowałem ale nie mogę nigdzie jej znaleźć.Pokazuje ją tylko w menedżerze aplikacji i tyle.. ! HELP! _________________ |
||
| Jack | |
|
| hm. Może warto sprawdzić czy nie jest to przypadkiem temat lub wygaszacz. _________________ |
||
| Koli96 | |
|
| Orange Tsunami&Tornado PL - Standard Nokia Icons Wersja 1.0 ze STANDARDOWYMI ikonami Nokii (bez tych od Orange). Aby ustawić HS, wchodzimy w Ustawienia>Osobiste>Ekran główny>Temat ekranu głównego i wybieramy OraTsu. Link: Pobieranie / Download:
Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| krichna334 | |
|
| może screena jakiegoś ? | ||
| Koli96 | |
|
| @krichna334 Po co screen? Wygląda tak samo jak wyżej, tyle że w języku Polskim i normalne, a nie pomarańczowe ikonki. |
||
| Struziu | |
|
| "Plik jest chwilowo nie dostępny" Czy mógłby ktoś wrzucic mirrora wersji PL? |
||
| patrikos23 | |
|
| Nuova Home Orange Tsunami v1.00 Unsigned by GianniD Jest to nakładka graficzna na pulpit s60v5,instaluje się ją jak aplikacje. Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| fiszkon | |
|
| Symbian^3 Motyw (Są to nakładki jak powyżej) Pobieranie / Download:
Wersja by:Recol Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| patrikos23 | |
|
| Jeszcze jedna nakładka : Tsunami SemiT Full Modded 4.1 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| wsza | |
|
| jak dodac na pulpit ikony takie jak play/pause , Next track, Prev track . Telefon nokia 5230 | ||
| fiszkon | |
|
Jeszcze kilka ode mnie : Wersja Blue: (Uruchamiany widget podświetla się na niebiesko) Pobieranie / Download:
Wersja Green Ramki widgetów i ich podświetlenie są koloru ZIELONEGO Pobieranie / Download:
Wersja Red Zmienione tło uruchamianego widgetu na CZERWONY Screen'a brak :-( Pobieranie / Download:
Wersja z czerwonymi przyciskami i niebieskimi paskami... wsza dotknij lub przeciągnij ikony, aby dodać do ekranu głównego. Pobieranie / Download:
wsza dotknij lub przeciągnij ikony, aby dodać do ekranu głównego :d _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| 1 2 3 4 5 6 7 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Foster's Home for Imaginary Friends: Cheese Phone HomeStrategiczna |
128x128 | Szymuś | |
Orange -HTC Sensation (i nie tylko) w Orange |
Newsy | Laki1231 | |
Orange Atlanda - nowy telefon w sieci Orange |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Orange Combo - promocyjny pakiet na usługi w Orange |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Home CalendarAplikacja dodaje nam nową ikonkę kalendarza |
Aplikacje | Jack | |
HTC HomePozwala wyświetlać aktualny czas, a także informacje o pogodzie |
Programy PC | patrikos23 | |
Firefox Home |
Newsy | Jack | |
Crazy HomeLauncher dla androida |
Aplikacje | patrikos23 | |
Xperia Arc Homelauncher |
Aplikacje | Casaya | |
[2.2+] Android 2.3 Launcher (Home)Aplikacja, która imituje wygląd Launchera z najnowszego Androida 2.3 |
Aplikacje | patrikos23 | |