Temat Zamknięty przez: d00b
Autor Wiadomo¶ć
Linean Obejmnie mi to gwarancja ?? xD heh Napisany: 18 Kwi 2010 01:57 Obejmnie mi to gwarancja ?? xD heh   Postaw piwo autorowi tego posta

Siema
Mam gwarancje z nokii i ostatnio uszkodziłem ekran , nie bd się zagłębiać jak kod emotikony: xD , ale uszkodziłem . Mam 2 odpryski malutkie , ale przez nie dużo gorzej widać ekran . Mam pytanie czy przyjm± mi to na gwarancje gdy powiem że to od patyczka ,, bo to ekran dotykowy .
ziomek Obejmnie mi to gwarancja ?? xD heh Napisany: 18 Kwi 2010 02:02   Postaw piwo autorowi tego posta

hmm jak powiesz że od patyczka mog± ci powiedzieć że to twoja wina , możesz zapytać się na jaki¶ forach serwisów gsm .

Linean Obejmnie mi to gwarancja ?? xD heh Napisany: 18 Kwi 2010 02:06   Postaw piwo autorowi tego posta

przykładowo jakie fora polecacie ?? kod emotikony: xD
ziomek Obejmnie mi to gwarancja ?? xD heh Napisany: 18 Kwi 2010 02:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Poszukaj w google , zapytałbym mojego kumpla co z tym zrobić ale nie mam ostatnio kontaktu z nim ^^" . Najlepiej pój¶ć do gsmu i po prostu zapytać się czy gwarancja mi to obejmuje itp

Jack Obejmnie mi to gwarancja ?? xD heh Napisany: 18 Kwi 2010 06:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Marnie to wiedzę że uzna ci to gwarancja. Kto tak mocno wali rysikiem po ekranie kod emotikony: :P ? Chyba będziesz musiał szykować kasę na naprawę.
Axell Obejmnie mi to gwarancja ?? xD heh Napisany: 18 Kwi 2010 08:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Z do¶wiadczenia wiem, że gwarancja nie obejmuje uszkodzeń ekranu.
razel Obejmnie mi to gwarancja ?? xD heh Napisany: 02 Maj 2010 08:11   Postaw piwo autorowi tego posta
potwierdzam na bank nie uznaja Ci gwarancji

/temat wyczerpany. Zamykam - d00b