| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
| Witam. Mam pytanie, czy istnieje sposób na odzyskanie instalki po zainstalowaniu jakieś gry lub aplikacji na telefonie? Dodam, że mam nokię E71 i jakby dało radę to chciałbym parę instalek odzyskać.Gdzieś kiedyś czytałem, że jest to mozliwe. Jeżeli ktoś zna taki sposób to będę wdzięczny za pomoc. |
||
| DSV | |
|
| Ale jak to odzyskać ? to one Ci się kasują ? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Można odzyskać tylko instalkę java. W formacie sis lub sisx nie odzyskasz jej po prostu na przyszłość nie usuwaj tego bo zainstalujesz. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Tego co mam to nie usuwam. Ale czasami coś się kupi na tele i wtedy nie ma instalki. _________________ |
||
| Jack | |
|
Teraz to nie rozumiem trochę. Skoro nie usuwasz tego co masz to jak możesz nie mieć instalki skoro właśnie o to chodzi . Jeżeli coś nie zakminiłem to sprecyzuj._________________ |
||
| ziomek | |
|
| Jackson z tego co ja zrozumiałem chodzi o to że jak kupujesz gre to ci się instaluje i instalki nie masz ale masz grę . prawdopodobnie ten użytkownik chce wyklepać ze swojego telefonu jakieś gry lub programy . o ile oto chodzi to o wiele prościej byłoby po prostu poszukac w google tych gier lub po prostu zapytac u nas na forum a my je znajdziemy za ciebie . praktycznie każda gra jest na necie tak samo aplikacja podaj tytuł a my poszukamy . _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Ziomek wie o co biega O to mi właśnie chodziło. Dzisiaj nie mam zbytnio czasu ale napisze o jakie gry mi chodzi.----------------------------------------------------------------------------------------- Chodzi mi o gierki w rozdzielczości 320x240. Mianowicie: Real football 2011 zuma need for speed shift PL milionerzy 2010 Mam te gierki, ale je kupiłem i nie mam instalki a nie mogę ich znaleźć. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Gdzie znaleźć instalki zainstalowanych gier i aplikacji JAVA |
Pozostałe | DSV | |
[E66] Odzyskanie smsow skasowanych |
Pytania i Problemy z telefonami | Mysliwy | |
[6500 cls] Odzyskanie smsów |
Pytania i Problemy z telefonami | arturo1 | |
[6730c] Odzyskanie kodu zabezpieczającego telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | radek6100 | |