Autor Wiadomość
patrikos23 Odzyskanie instalki Napisany: 04 Lis 2010 06:56 Odzyskanie instalki   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
Witam. Mam pytanie, czy istnieje sposób na odzyskanie instalki po zainstalowaniu jakieś gry lub aplikacji na telefonie?
Dodam, że mam nokię E71 i jakby dało radę to chciałbym parę instalek odzyskać.Gdzieś kiedyś czytałem, że jest to mozliwe.
Jeżeli ktoś zna taki sposób to będę wdzięczny za pomoc.
DSV Odzyskanie instalki Napisany: 04 Lis 2010 08:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Ale jak to odzyskać ? to one Ci się kasują ?

Jack Odzyskanie instalki Napisany: 04 Lis 2010 08:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Można odzyskać tylko instalkę java. W formacie sis lub sisx nie odzyskasz jej po prostu na przyszłość nie usuwaj tego bo zainstalujesz.

patrikos23 Odzyskanie instalki Napisany: 05 Lis 2010 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Tego co mam to nie usuwam. Ale czasami coś się kupi na tele i wtedy nie ma instalki.

Jack Odzyskanie instalki Napisany: 05 Lis 2010 07:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Teraz to nie rozumiem trochę. Skoro nie usuwasz tego co masz to jak możesz nie mieć instalki skoro właśnie o to chodzi kod emotikony: :P . Jeżeli coś nie zakminiłem to sprecyzuj.

ziomek Odzyskanie instalki Napisany: 05 Lis 2010 01:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Jackson z tego co ja zrozumiałem chodzi o to że jak kupujesz gre to ci się instaluje i instalki nie masz ale masz grę . prawdopodobnie ten użytkownik chce wyklepać ze swojego telefonu jakieś gry lub programy . o ile oto chodzi to o wiele prościej byłoby po prostu poszukac w google tych gier lub po prostu zapytac u nas na forum a my je znajdziemy za ciebie . praktycznie każda gra jest na necie tak samo aplikacja podaj tytuł a my poszukamy .

patrikos23 Odzyskanie instalki Napisany: 05 Lis 2010 02:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Ziomek wie o co biega kod emotikony: :) O to mi właśnie chodziło. Dzisiaj nie mam zbytnio czasu ale napisze o jakie gry mi chodzi.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Chodzi mi o gierki w rozdzielczości 320x240. Mianowicie:
Real football 2011
zuma
need for speed shift PL
milionerzy 2010

Mam te gierki, ale je kupiłem i nie mam instalki a nie mogę ich znaleźć.