Autor Wiadomość
Raziell OffScr Speedometer Touch Napisany: 21 Lut 2010 11:03 OffScr Speedometer Touch   Postaw piwo autorowi tego posta

OffScr Speedometer Touch v1.0

Aplikacja służy do pomiaru prędkości, wykorzystuje GPS

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img94.imageshack.us/img94/6733/post50621253687942thumb.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Proszę kod emotikony: :thumbup:

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

tm1978 OffScr Speedometer Touch Napisany: 22 Lut 2010 11:59   Postaw piwo autorowi tego posta
Można na inny serwer ! zgóry dzięki!
karoll13 OffScr Speedometer Touch Napisany: 26 Lut 2010 07:13   Postaw piwo autorowi tego posta
możecie podać link do pobrania gps na nokie 5530 kod emotikony: :)
naurisek OffScr Speedometer Touch Napisany: 23 Mar 2010 04:54   Postaw piwo autorowi tego posta
mam do was takie pytanie. działa wam ta aplikacja bo mi się włącza ale nie pokazuje ile jadę tylko mruga ? z góry dzięki
naurisek OffScr Speedometer Touch Napisany: 23 Mar 2010 04:55   Postaw piwo autorowi tego posta
Raziell, działa ci ta aplikacja bo mi się włącza ale nie pokazuje ile jadę tylko mruga ? z góry dzięki. co mam zrobić żeby działała
ziomek OffScr Speedometer Touch Napisany: 23 Mar 2010 04:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie flooduj nie pisz posta pod postem naurisek

Raziell OffScr Speedometer Touch Napisany: 29 Mar 2010 09:01   Postaw piwo autorowi tego posta

naurisek napisał/a:
  • Raziell, działa ci ta aplikacja bo mi się włącza ale nie pokazuje ile jadę tylko mruga ? z góry dzięki. co mam zrobić żeby działała

Nie zdążyłem tego sprawdzić.

harry40 OffScr Speedometer Touch Napisany: 06 Maj 2010 08:38   Postaw piwo autorowi tego posta
mi tylko mruga
Jack OffScr Speedometer Touch Napisany: 06 Maj 2010 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Jakieś info odnośnie modelu telefonu?

tomekm128 OffScr Speedometer Touch Napisany: 07 Maj 2010 08:26   Postaw piwo autorowi tego posta
na nokia 5230 działa bez problemu.
harry40 OffScr Speedometer Touch Napisany: 11 Maj 2010 08:02   Postaw piwo autorowi tego posta
mi na noki N97 tylko mruga
rafcio1 OffScr Speedometer Touch Napisany: 18 Cze 2010 10:25   Postaw piwo autorowi tego posta
samsung HD dziala bez problemu
1 2 »