| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Raziell | |
|
| OffScr Speedometer Touch v1.0 Aplikacja służy do pomiaru prędkości, wykorzystuje GPS <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img94.imageshack.us/img94/6733/post50621253687942thumb.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Proszę <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| tm1978 | |
|
| Można na inny serwer ! zgóry dzięki! | ||
| karoll13 | |
|
możecie podać link do pobrania gps na nokie 5530 |
||
| naurisek | |
|
| mam do was takie pytanie. działa wam ta aplikacja bo mi się włącza ale nie pokazuje ile jadę tylko mruga ? z góry dzięki | ||
| naurisek | |
|
| Raziell, działa ci ta aplikacja bo mi się włącza ale nie pokazuje ile jadę tylko mruga ? z góry dzięki. co mam zrobić żeby działała | ||
| ziomek | |
|
| Nie flooduj nie pisz posta pod postem naurisek _________________ |
||
| Raziell | |
|
naurisek napisał/a:
Nie zdążyłem tego sprawdzić. _________________ |
||
| harry40 | |
|
| mi tylko mruga | ||
| Jack | |
|
| Jakieś info odnośnie modelu telefonu? _________________ |
||
| tomekm128 | |
|
| na nokia 5230 działa bez problemu. | ||
| harry40 | |
|
| mi na noki N97 tylko mruga | ||
| rafcio1 | |
|
| samsung HD dziala bez problemu | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
OffScr Night Stand TouchSuper zegar |
Aplikacje | Raziell | |
OffScreen Speedometer TouchAplikacja używa GPSa aby wyświetlić prędkość poruszania się telefonu. |
Aplikacje | Jack | |
SpeedoMeter |
Tematy | borek691 | |
Speedometer (Tachometer)licznik prędkości |
Aplikacje | patrikos23 | |
[2.1+] Odometer Speedometer Widgetpredkosciomierz |
Aplikacje | Casaya | |
Touch Guitar |
Gry | BoRoS | |
Banner TouchWpisujemy tekst i wyświetlamy go jako baner w trzech kolorach |
Aplikacje | Jack | |
Touch BalanceStan konta na pulpicie |