| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mniemanie22 | |
|
| Witam. Mam problem z bluetooth. Mianowicie, gdy chce przesłać jakiś plik przez bluetooth wyskakuje komunikat "za mało pamięci na wykonanie tej operacji". Mam na dysku C 2,4 Mb, a na dysku E cała reszta. Dysk C ogólnie posiada ok 32Mb ale wolne jest troszkę ponad 3 Mb(wiem bo gdy połączyłem się z komputerem to wszystko widziałem), a na dysku C jest dosłownie 5 plików. Pliki mniejsze niż 2.4 Mb da się przesłać. Proszę o jakieś rady. Pozdrawiam, mniemanie22. Poprawiłem wyraz wprowadzający w błąd. // Laki1231 |
||
| Casaya | |
|
| widać jakbyś miał wystarczająco pamięci do wykonania operacji.raczej musisz zrobić hard reset.utracisz wszystkie dane z telefonu *#7370# - Hard reset. Ustawia kod zabezpieczający: 00000000 (8 x zero) Możesz też próbować czegoś lżejszego jak soft reset *#7780# - Soft reset. Przywraca ustawienia fabryczne telefonu _________________ |
||
| mniemanie22 | |
|
| wszystkie dane czyli kontakty i sms, ale czy zostanie mi wgrane polskie menu? | ||
| Grzenio | |
|
| jeśli menu było oryginalne od początku telefonu to zostanie. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| mniemanie22, nie rób formatu żadnego, wejdź w wiadomości ustawienia i wybierz pamięć zapisywania na Kartę pamięci. _________________ |
||
| kornat | |
|
| Złam system i wejdź za pomocą X-plore do C:Private/101f8857/cache/cdata oraz C:Private/1020735b i wykasuj wszystkie pliki. Kolejna sprawa to po wysłaniu cokolwiek przez BT zapisuje się tam gdzie wiadomości. Więc zmień tak jak napisał Laki1231 a jeżeli masz jeszcze jakieś obrazy zapisane w wiadomościach to też możesz wyrzucić. P.S. Jak dla mnie to jest lekka wada tych telefonów że po przesłaniu przez BT zapisuje się w skrzynce odbiorczej a później trzeba i tak zapisać np. na E aby przeglądać w galerii. |
||
| Laki1231 | |
|
| kornat, każdy s60v5 tak ma niestety co do tego zapisywania odebranych. mniemanie22, skasuj wszystkie wiadomości jak masz ich dużo. I nie instaluj gier i aplikacji w pamięci telefonu. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, zajęte na tylko niecałe 3mb czykioga nie ma.telefon czysty.nawet jeśli odebrane pliki są w wiadomościach to zajmuje to tylko 3mb całej pamięci czyli nic.kornat, bzdury gadasz.jak wysyłasz coś przez bluetouch to nie zapisuje tego we wiadomościach.jak odbierasz to tak.masz zachowana wiadomośc sms.ale jak wysyłasz to nie. Język zostaje jak bym wgrany polski soft.zresztą większość samsungow ma polskie menu tak czy tak _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, ale odebrane zapisuje. A jak ma MMS w wiadomościach to już nie będzie to marne 3MB;p _________________ |
||
| mniemanie22 | |
|
ok wywaliłem zapisane pliki przesłane prze BT i z 2,3Mb mam 22,9Mb |
||
| Casaya | |
|
| mniemanie22, przyjacielu zastanów się co piszesz.w temacie masz napisane że masz zajęte 3mb z 32mb Cytat "Mam na dysku C 2,4 Mb, a na dysku E cała reszta. Dysk C ogólnie posiada ok 32Mb ale zajęte jest troszkę ponad 3 Mb" Potem piszesz że skasowałes pliki i wiadomości i masz z 2.3 skoczyło na 22.9 Źle sformułowany temat wprowadza w błąd. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Zamykam. Poprawiam powinno pisać wolnej pamięci. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Reupload plików |
Szukam | BoRoS | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |