| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Lord Ez_pot | |
|
| Witam, mam 2 problemy. Pierwszym z nich jest nie dobrze działający wbudowany program VideoPlayer... Bardzo mi się podoba jego wygląd, oraz to że pasek jest tak duży, że z łatwością można przewijać film, a nie to co w RealPlayer. Tylko że jest kilka problemów - program w ogóle nie dodaje sam nowych filmów do bazy, a takowej opcji w programie nie ma, nawet nie można wybrać ręcznie... Dodatkowo (znowu się wiąże z nie aktualizowaniem) widoczne są stare filmiki, które miałem dawno temu, a one wciąż tam są i standardowo nie dają się otworzyć... Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić to pisać! Druga sprawa - jeżeli na pierwsze pytanie nie zostanie udzielona żadna "działająca" odpowiedź, to poszukiwałbym jakiegoś fajnego programu, najlepiej po polsku (chodź nie musi być koniecznie), zdolnego do odtwarzania DivX oraz XviD, na którym nie będę miał problemów z przewijaniem (pasek przewijania musi być duży)... No to tyle. P.S - Hakowanie systemu oraz Hard Reset nie wchodzi w grę! Liczę na Was. |
||
| Jack | |
|
| odtwarzacz www.symbiane.pl/divx-player-vt16698.htm _________________ |
||
| Lord Ez_pot | |
|
| Aplikacja do bani... moich filmów nie odtwarza - przy jakiejkolwiek próbie odtworzenia program po prostu się wyłącza, działają tylko 2 pierwsze filmiki demo, które lagują, że masakra, a na dodatek menu żadne się nie wyświetla... Aby wyjść trzeba po prostu chamsko walnąć czerwony i tyle... Chodziło mi o coś niezawodnego, albo lepiej rozwiązania problemu pierwszego. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[e66] wbudowany odtwarzacz, a kopiowanie piosenek z komputer |
Pytania i Problemy z telefonami | zupaaa | |
Odtwarzacz Divx i pochodne |
Szukam | Mkwiatusz3K | |
ARMADA 618 Marvella ; 1GHz i odtwarzanie wideo w 1 |
Newsy | ziomek | |
[N97] Jaki odtwarzacz wideo ? |
Pytania i Problemy z telefonami | Sovik | |
Odtwarzanie gifów w Nokii E66 |