| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Szymon035 | |
|
| Witam. Mam zamiar kupić nową baterie do telefonu Samsung Omnia HD i mam takie pytanie czy warto kupić? Bo na dzień dzisiejszy bateria trzyma mi jeden dzień i czy na nowej baterii będzie dłużej działać? I interesuje mnie ta aukcja: http://allegro.pl/oryg-ba...1513473837.html Dobry wybór czy nie? |
||
| sadam81 | |
|
| Jeśli to nie jest zamiennik, tylko oryginał to warto. Jednak jest to Li-ion więc formowanie zalecane na początku. EDIT: Aczkolwiek poszukaj tańszego sprzedawcy. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Moje zdanie jest taki, że podróby jednak są znacznie gorsze od oryginału ale nie wszystkie. Może być tak, że będzie trzymać dłużej a może być tak, że również jeden dzień, _________________ |
||
| Szymon035 | |
|
| A po czym idzie rozpoznać czy jest podróba? Bo to co ja chce zamówić to jest to oryginał? Jak myślicie? | ||
| Laki1231 | |
|
| Hm a masz teraz oryginalną w telefonie? Ma jakiś certyfikat naklejony jak NP Nokia tu, ona jest oryginalna ta w linku poniżej i ma kod za pomocą którego można sprawdzić czy to prawdziwy oryginał na stronie NOKII. Nie wiem jak w samsungu. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Szymon035 | |
|
| Tak mam oryginalną. Mam dokładnie taką samą jak chce teraz kupić. | ||
| Laki1231 | |
|
| szymon035, to zapewne jest oryginalna. Ja zawsze przed zakupem dzwonię i mówię, że jeśli zostanę oszukany to inaczej to zakończymy i wtedy jest inna gadka gościa _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Pytanie dotyczące utraty gwarancji |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz1407 | |
[N95] Pytanie dotyczące zmiany tematu |
Szukam | Nemesis_08 | |
[Satio] Szybkie pytanie dotyczące certyfikatu. |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[Galaxy S] Pytanie dotyczące transmisji danych |
Pytania i Problemy | Szymon035 | |