| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Szymon035 | |
|
| Witam. Poszukuję aplikacji SpeedAlarm. Prosiłbym też o opis jak to dokładnie uruchomić:) | ||
| Casaya | |
|
Pobieranie / Download:
o to chodzi??? Kolejny raz zapomniałeś o tagu code. Pamiętaj o nim.//patrikos23 _________________ |
||
| Szymon035 | |
|
| Tak oto chodzi. Ale mam taki problem: jak załączę tę aplikację to połączy z internetem ale nie łączy przez GPS. A jak załącze nawigacje to GPS znajdzie sygnał w parę sekund. Nie wiecie może czemu mam taki problem? | ||
| patrikos23 | |
|
| W telefonie musisz ustawić wspomaganie gps i w ustawieniach aplikacji zmień punkt dostępu na odpowiedni. _________________ |
||
| Szymon035 | |
|
| Punkt dostępu to mam dany Internet WAP bo mam pakiet z Plusa. Ale z internetem się łączy i wyskakują nawet komunikaty gdzie był wypadek itp. A co do tego wspomagania gps to jak to ustawić? |
||
| patrikos23 | |
|
Musisz poszukać w ustawieniach-nie wiem jak to wygląda dokładnie w omnii bo mam nokie _________________ |
||
| Szymon035 | |
|
| Ale mam to poszukać w ustawieniach tej aplikacji czy w ustawieniach telefonu? | ||
| patrikos23 | |
|
| I tu i tu. w telefonie jest na pewno, a sama aplikacja też korzysta z punktu dostępu. _________________ |
||
| Szymon035 | |
|
| Niestety nie wiem jak to zrobić. Pomoże ktoś? |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Omnia II vs Omnia HD |
Porównania, opinie i wybór telefonów | MRacheron | |
Omnia HD vs N900 |
Porównania, opinie i wybór telefonów | MRacheron | |