| Autor |
Wiadomość |
| MRacheron |
Napisany: 15 Gru 2010 08:24 Omnia HD vs N900 |
|
|
Witajcie (omnie HD mam już, ale napiszę trochę inaczej, aby łatwiej było zrozumieć mnie)
Mam do wyboru 2 telefony.
-Omnia HD (z stycznia 2010) oczywiście nie zniszczona, od pierwszego właściciela, z paragonem z media expert (2499 dał)
lub
-N900 (z marca 2010) również wygląda jak nowa, też pierwszy właściciel, n900 brana z media.
I teraz sedno sprawy, chcę abyście pomogli mi dokonać wyboru, chodzi też o przełożenie cena/jakość/funkcjonalność(lubię siedzieć w necie)
Cena omni HD=800zł Cena n900 =1000zł
Pozdrawiam(za literówki przepraszam, klawisze mi się nie dociskają w klawiaturze czasem) |
|
|
| longeret |
Napisany: 15 Gru 2010 08:43 |
|
|
Omnia HD ma aparat 8mp naturalnie w HD, ekran amoled i na tym się bajery kończą....w środku system symbian s60v5. Natomiast N900 to zupełnie inna bajka, przede wszystkim system maemo, bazujący na linuxie (debian) praktycznie nieograniczone możliwości, o ile naturalnie ktoś się na tym zna Fakt, że jest na niego dużo mniej aplikacji, ale te najważniejsze i najbardziej potrzebne są... Nie będę się dłużej rozpisywał, ja na Twoim miejscu brałbym N900....
Napisany: 15 Gru 2010 08:46 |
|
|
Chciałbym, abyście też dodawali, opinie o tym którego wybrać do przeglądania neta (ale nie przez wifi), ponieważ głównie do tego właśnie wykorzystuję telefon |
| |