| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| struku | |
|
| Hej właśnie wyrobiłem swój certyfikat OPDA i mam odnośnie niego kilka pytań. Po pierwsze zastanawiam się czy jest jakiś limit do podpisywania aplikacji? po drugie na jakiej zasadzie działa certyfikat wiem o co w tym chodzi ale chciałbym poznać metodę działania może ktoś będzie potrafił to wytłumaczyć | ||
| nikus287 | |
|
| Nie ma żadnego limitu, podpisujesz ile chcesz i co chcesz. Na drugie pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć na pewno, ale myślę, że w kodzie źródłowym aplikacji zmienia jakąś linijkę, lub coś takiego. _________________ |
||
| redneckpl | |
|
| Po części nawiązując do tematu ile czekałęś na CERa I KEYa z OPDA bo ja już 2 dni czekam i lipa? i czego używasz do podpisywania aplikacji SignSis'a czy S603rdsigner czy moze coś jeszcze innego:) | ||
| Jack | |
|
| redneckpl, certyfikatu na OPDA się nie doczekasz (przynajmniej na razie) ponieważ OPDA ma problemy _________________ |
||
| redneckpl | |
|
| skoro nie OPDA to może http://isign.imobile.com.cn jest alternatywą?? na uzyskanie "swojego własnego osobistego" cera? tu sie moja pomysłowość ( wujek google) kończy:D bo nic innego nie znalazłem.. | ||
| Jack | |
|
| Imobile _________________ |
||
| redneckpl | |
|
| a własnie podpisanie aplikacji jest od reki czy czekac trzeba bo tego juz nie doczytałem;/ | ||
| miechu | |
|
| trzeba czekać... | ||
| redneckpl | |
|
| no dobra a jest jakiś inny sposób na pozyskanie takiego certyfikatu żebym mógł sam sobie podpisac palety? | ||
| miechu | |
|
Możesz spróbować przez Imobile (spędziłem nad tym dużo czasu...) - szczerze - nie polecam jeszcze nie dostałem certyfikatu ale nie wiem czy dostanę, bo nie wiem czy wszystko zrobiłem tak, jak trzeba (strona jest po krzaczowsku, jak poszukasz to się dowiesz). Pozostaje zhakować symbiana albo spróbować jeszcze tu: http://cer.opda.cn/en/ind...;action=my& [strona zaciągnięta z forum [REKLAMA], z tematu: [REKLAMA]Zakaz reklamowania forum o podobnej tematyce itp. Za kolejnym razem będzie WARN //Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Deloitte sugeruje operatorom komórkowym limity danychOni mają je od zawsze |
Operatorzy GSM | xJAmaTOx | |
OPDA po Polsku !!! |
Pozostałe | Romuś | |
Certyfikat OPDA |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz1407 | |
Certyfikat OPDAProblem z uzyskaniem Certyfikatu |
Pytania i Problemy z telefonami | larbi | |