Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomość
miechu Open4All - co to jest za patch? Napisany: 29 Sie 2010 11:37 Open4All - co to jest za patch?   Postaw piwo autorowi tego posta

Przeczytałem o bardzo ciekawym patchu, mianowicie Open4All. Przeszukałem forum ale niestety nie znalazłem konkretnych instrukcji a propos instalacji patch'y. Wiem, że jest jakaś aplikacja, która instaluje patche. Znalazłem też paczkę patch'y wrzuconych przez ziomka, na to forum, ale jego wypowiedź:
ziomek napisał/a:
  • Uwaga:

Autorem modyfikacji jestem ja {ziomekthebest} i nie życzę sobie kopiowania jej ani jej opisu na inne fora bez mojej wiedzy i mojego pozwolenia .

Nie odpowiadam za wszelkie szkody wywołane tą aplikacją

a zwłaszcza jej końcówka mnie przeraża. Potrzebuję właściwie tylko Open4All, ale jeżeli ktoś mnie zapewni, że ta paczka praży i nic nie psuje to wszystko będzie już jasne ;p z góry dzięki za pomoc
ziomek Open4All - co to jest za patch? Napisany: 30 Sie 2010 01:23   Postaw piwo autorowi tego posta

miechu jest dzisiaj już późno a ja musze spadać kilka szybkich uwag to zdanie na dole dałem tylko dlatego że moje aplikacje ni są testowane na 1000 telefonów . powiem ci tak poszukaj pierwszej wersji patches packa on na pewno zadziała a jak dalej się boisz to daje ci gwarancje , jeśli cie to nie przekonuje to jutro wyśle ci na pw patch open4all i instrukcje .

miechu Open4All - co to jest za patch? Napisany: 30 Sie 2010 02:23 Błąd certyfikatu   Postaw piwo autorowi tego posta

hiehiehie. zaufałem Ci kod emotikony: :P ale i tak mi wyskakuje błąd certyfikatu, pewnie dlatego, że nie mam hakniętego symbiana ;p a nie można jakoś inaczej tego open4all skołować? kod emotikony: :D
nikus287 Open4All - co to jest za patch? Napisany: 30 Sie 2010 09:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Wystarczy wyrobić certyfikat na OPDA (chyba tam nie wyrobisz) lub iMobile.

Jack Open4All - co to jest za patch? Napisany: 30 Sie 2010 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
nikus287, certyfikatem z OPDA lub z iMOBILE (itd.) nie podpiszemy hello oxa.

Jedyny sposób na zainstalowanie rom patchera który aktywuje patch to złamać system. Jaki masz soft w tej 5800? Jeżeli v40 v50 lub v51 to
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian
(przyklejony temat na samej górze)

Autor postu otrzymał pochwałę.
miechu Open4All - co to jest za patch? Napisany: 30 Sie 2010 11:56 Gwarancja   Postaw piwo autorowi tego posta

@Jackson, pisałem już, że nie haknę symbiana, bo nie chcę stracić gwarancji.
Tutaj rodzi się moje pytanie: aby zainstalować jakikolwiek patch trzeba mieć hakniętego symbiana? Softa mam 51.
ziomek Open4All - co to jest za patch? Napisany: 30 Sie 2010 12:02   Postaw piwo autorowi tego posta

tak aby mieć rompatchera musisz mieć hacka .

Autor postu otrzymał pochwałę.
miechu Open4All - co to jest za patch? Napisany: 30 Sie 2010 12:32 Dzięki   Postaw piwo autorowi tego posta

Oki dzięki, w takim razie poradzę sobie bez patcha i bez haka kod emotikony: :)
Jack Open4All - co to jest za patch? Napisany: 30 Sie 2010 12:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 2/1
Więc zamykam temat