| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Przeglądarka Opera Mobile a także Opera Mini pojawiły się właśnie w nowych wersjach. Zmiany zdecydowanie nie są kosmetyczne: mamy do czynienia z wieloma modyfikacjami. I wszystkie na lepsze. Przeglądarka Opera Mobile a także „klient www” Opera Mini doczekały się solidnych aktualizacji. I to w wersji dla wszystkich systemów operacyjnych. Co się zmieniło? Bardzo wiele! Poprawione przewijanie z dołu do góry, z góry na dół i prawy do lewego oraz zoom. Płynne i błyskawiczne. Płynne powiększanie pinch-to-zoom Najnowsze wersje zawierają przycisk „udostępnij”, który umożliwia proste umieszczanie stron na Twitterze, Facebooku i My Opera. Teraz mobilne przeglądarki Opery są już zoptymalizowane również pod tablety. Opera Mobile zajmuje teraz dużo mniej miejsca w pamięci telefonu. Poprawiony interfejs obu przeglądarek. Obsługa Flasha w Operze Mobile. I wiele innych Opera Mini 6 dostępna jest w wersji dla telefonów komórkowych bez systemu operacyjnego, a także na platformach Android Market, Sklep Ovi i App World. Opera Mobile 11 dostępna jest na Android Market, Sklep Ovi a także w wersjach dla Windows i MeeGo. Bierzemy się do testów! Źródło: chip.pl.pl _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| kurka. wyprzedziłeś mnie z tym newsem. [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 22 Mar 2011 03:37 ] sadam nie spamuj. [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 22 Mar 2011 03:40 ] Ale patrz o jaki czas;D ja mam subskrybcje właczone RSS i odrazu dodaje._________________ |
||
| A.Wesker | |
|
Pierwsze wrażenie to jest szybkość.Niestety obiecany Flash jest tylko w wersji na androida _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
I zmieniony troszkę wygląd, minimalnie a cieszy a mobile jak ciągła tak ciągnie sporo transferu ;/_________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Opera mini może być. Ale Mobile jest "do dupy". Najbardziej mi w niej przeszkadza to zoomowanie na stronie. Nawet na najmniejszym zoomie można wybrać jakiś wynik na stronie, co jest przeszkodą w korzystaniu. W wyglądzie zmienił się przycisk na pasku narzędzi. Dodatkową funkcją jest możliwość wysłania URL:) _________________ |
||
| Meler | |
|
| testowałem mini i jedyna trochę bardziej istotna zmiana to większa szybkość. Nic więcej. Wygląd i funkcja udostępniania to zbędne zmiany. Tak samo jak w poprzedniej wersji błędnie wyświetla się zawartość tagu CODE | ||
| Laki1231 | |
|
Teraz mi już wcale SB nie wyświetla na dole. _________________ |
||
| Meler | |
|
u mnie wyświetla ale niestety tak samo jak było poprzednio. |
||
| sadam81 | |
|
| U mnie wszystko perfekcyjnie jest wyświetlane. Na obu przeglądarkach. _________________ |
||
| Meler | |
|
| w mini czat masz przewiniety do ostatniej wiadomości? | ||
| sadam81 | |
|
| wszystko jest ok, linki, posty, ale shoutbox nie jest prawidłowo. nie spoglądałem na to. _________________ |
||
| raider3 | |
|
| Interesuje mnie czy można zmienić folder zapisywanych stron albo przynajmniej gdzie on się znajduje. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Garmin Mobile XT (5.00.50 i 5.00.60 i 6.0.10) PLNawigacja |
Aplikacje | Jack | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.24nawigacja samochodowa na urządzenia mobilne |
Aplikacje | patrikos23 | |
Sygic Mobile Maps 10 (v.8.06 + 8.22 + 8.24)Nawigacja + Mapy + Opis instalacji |
Aplikacje | arturo1 | |