| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Ukazała się najnowsza finalna wersja aplikacji Ovi Mapy 3.06 10wk50 b12. Na tą chwilę nie jest znana szczegółowa lista zmian. Przeskok w numeracji nie jest duży w porównaniu do poprzedniej wersji, która nosiła numer 3.06 10wk50 b03. Jak widać obie wersje są datowane na 50 tydzień 2010 roku. Jeżeli jednak w dalszym ciągu korzystasz z wersji 3.04 to zobacz jakie nowości czekają na Ciebie w 3.06: - możliwość pobierania map ulic bezpośrednio do Twojego urządzenia - integracja opcji moja pozycja oraz szukaj w jedną opcje mapy - przycisk powrotu w ulubionych - długie przytrzymanie spowoduje otwarcie dodatkowego menu z możliwością usuwania i zmiany nazw kolekcji i tras - informacja na ekranie użytkownika o potrzebie aktualizacji map do najnowszej wersji (tylko w przypadku instalacji wersji 3.06 na wersję 3.04) - lepsze zachowanie linii tranzytowych - wskazówka dotycząca kalibracji kompasu - odświeżony wygląd widoku szczegółowych informacji Ovi Mapy w chwili obecnej można pobrać jedynie za pomocą Sklepu Ovi. Aplikacja nie jest dostępna w aktualizacjach telefonu ani w Nokia Beta Labs. Przed instalacją zalecane jest odinstalowanie poprzedniej wersji beta. W przeciwnym razie może pojawić się błąd instalacji / aktualizacji. Źródło; symbianmobile.pl _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Za chwilę ściągnę z Ovi Store i zobaczę jak się sprawuje nowa wersja : D _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| U mnie poprawnie i musisz najnowsze mapy oprócz tego pobrać żeby działało tak jak na screenie:) _________________ |
||
| daanielito | |
|
| No właśnie, mam problem teraz. Skąd wziąść mapy i jak je zainstalować? Ovi Suite? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| No OI SUITE tam jest zakładka mapy i wszystko jest. _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Wszystko ładnie się instaluje tylko później w telefonie otwiera Mapy, wyszykuje moją pozycję ale nie widać map, tylko biały ekran. Co jest? : S _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem może Wgraj mapy od nowa za pomocą Ovi suite. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sygic Mobile Maps 10 v8.22 + Mapy PolskiNawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |