| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | |
|
| Kilka temacików dla Nokii 5800 XM...Polecam... Oto kilka przykładowych screenów...Reszta w paczce razem z tematami... Link do downloadu... Pobieranie / Download:
Zapraszam do pobrania...Pozdro dla fanów Symbiana... |
||
| deltanet | |
|
| Kilkanaście tematów na Nokie 5800 zestaw numer 2. Kilka przykładowych screenów reszta w paczce z tematami... Pobieranie / Download:
|
||
| deltanet | |
|
| Tym razem malutki zestaw ale bardzo ciekawych temacików... I najciekawszey według mnie w dwóch wersjach : Pobieranie / Download:
|
||
| deltanet | |
|
| 14 świerzych temacików na nasze nokie... Przykładowe screeny... Reszta screenów w paczce... Pobieranie / Download:
|
||
| deltanet | |
|
| I kolejne 9 temacików dla 5800... Przykladowe screeny...reszta screenów oczywiście w paczce z tematami... Pobieranie / Download:
|
||
| deltanet | |
|
| Kolejna paczuszka - 50 themesów Screeny przykładowe... Pozostałe screeny jak zawsze w paczce... Pobieranie / Download:
|
||
| BoRoS | |
|
| Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| marcineczek2109 | |
|
| Zbiór z themat-ami które można zobaczyć, pobrać i zainstalować w naszych telefonach z symbianem. Pobieranie / Download:
|
||
| nikus287 | |
|
| To jest paczka tematów z nokii 5230,tematy są tylko lekko przejaśnione. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Sokół | |
|
| Wrzucam paczkę 20 motywów, sprawdzone na 5800. Niestety nie mam screenów ale na pewno coś fajnego wybierzecie ;-) LINK DO SCREEN'ÓW Lista: Blue Touch by Blue_Ray Bmw_Tuning Touch Glow TribalFire_ByLara Ultimate Jingmask Chelsea_By_Omid-aria Color Dots 5th Edition by Taief Solstice Neon Orange by Blue_Ray Neon Red by Blue_Ray Sprectrum_by_adelino Spring_by_BlueRay Red Planet Crisis of New Year by Shilca AbstractRed_5th_ByTaieb MarmolBlanco scratched Aston Martin Autumn_by_BlueRay Pobieranie / Download:
|
||
| darkonx | |
|
Mam pytanie. Czy te motywy bardzo zamulają koma?, bo lubie fajny wyglad ale nie kosztem szybkości działania telefonu _________________ |
||
| Sokół | |
|
| Mi nie zamulały. Tam są różne, niektóre ważą mniej, inne więcej. Jak się spodoba to dodam więcej |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Paczki aplikacjiTutaj wrzucamy wszystkie paczki z aplikacjami! |
Aplikacje | michwoj79 | |
Paczki aplikacji s60v3zbiór wszystkich paczek jakie były w tym dziale |
Aplikacje | BoRoS | |
Fabryka MotywówWyrabiam motywy na zamówienie |