Autor Wiadomość
LandieMari Palringo Napisany: 20 Sty 2012 10:24   Postaw piwo autorowi tego posta
Laki1231, wolałabym uniknąć hard resetu. Za dużo z tym babrania. Uznaję to za opcję ostateczną. Mobilne GG jest spoko, bardzo przyjemnie wygląda i wgl, no ale nie połączysz się tam z Yahoo czy MSN, a ja właśnie do tych 3 (GG, Yahoo, MSN) klientów używam Palringo. Nimbuzz też już sobie ściągałam, ale tak samo - bierze baaardzo dużo Kb. No i od jakiegoś czasu nie ma w nim GG.

Laki1231 napisał/a:
  • Może więcej piszesz? Wtedy transfer rośnie

Po raz kolejny piszę - przy samym łączeniu bierze mi AŻ 1,2 Mb, gdzie normalnie było to OK 6 - 7 Kb. I nie, nie pisze więcej. Teraz nawet jak nie pisze, albo piszę malutko zżera mi tych Kb jakbym pisała elaboraty...
Laki1231 Palringo Napisany: 20 Sty 2012 10:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 20/6
LandieMari, ja nie sprawdze teraz tego u siebie niestety mam zwalony system.Niedługo bella i tak ci się hard przyda. Ale ponad 1 mi nie brało. Wina aplikacji.

LandieMari Palringo Napisany: 21 Sty 2012 02:23   Postaw piwo autorowi tego posta
Problem rozwiązany. Ściągnęłam sobie uTalk i jest to jedyny z przetestowanych (kilka wersji Palringo, Numbizz, Mobilne GG) program, który ściąga mi tyle Kb, ile ściągał Palringo zanim zaczął protestować.
omegadoom Palringo Napisany: 17 Lut 2012 12:49   Postaw piwo autorowi tego posta

hej a po aktualizacji symbiana na belle 111.030.0609 macie problem z zainstalowaniem palringo?
Laki1231 Palringo Napisany: 17 Lut 2012 03:19   Postaw piwo autorowi tego posta

omegadoom, a ty masz?

patrikos23 Palringo Napisany: 17 Lut 2012 07:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
U mnie parlingo chodzi normalnie

omegadoom Palringo Napisany: 17 Lut 2012 09:36   Postaw piwo autorowi tego posta

no nowsze wersje nie chcialy sie instalowac, zainstalowalem jedna starsza i narazie smiga.
Night123 Palringo Napisany: 20 Lut 2012 01:58   Postaw piwo autorowi tego posta
Czy istnieje wersja parlingo najnowsza bez reklam? Bo są one wkurzające co chwile wyskakują.
Laki1231 Palringo Napisany: 20 Lut 2012 02:30   Postaw piwo autorowi tego posta

Night123, nie, działałbyś wbrew twórcom aplikacji, to tak samo jakbyś miał na kompie adblocka działasz wbrew twórcom strony..

GG jest za darmo kod emotikony: ;P

justa1234 Palringo Napisany: 13 Mar 2012 09:14   Postaw piwo autorowi tego posta
Jak właczyc zeby palringo łaczyło się przez wiifi, a nie gprs.? kod emotikony: kod emotikony: :)
Laki1231 Palringo Napisany: 13 Mar 2012 09:24   Postaw piwo autorowi tego posta

justa1234, musisz na początek połączyć się z siecią wifi a następnie otworzyć program

patrikos23 Palringo Napisany: 14 Mar 2012 04:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 22/22
W ustawieniach parlingo ustawiasz przez co ma sie łączyć.