| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Danut | |
|
| Siemka! Chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość albo czy jest taka aplikacja która przenosi pasek do przewijania strony w dół lub w górę który, znajduje się po prawej stronie. Ponieważ mam nokie 5800 i rysikiem zasłaniam sobie ekran czy jest możliwość przeniesienia tego paska na lewą stronę, tak abym sobie sam nie zasłaniał? |
||
| Jack | |
|
| Nie ma. Ale jest lepszy sposób. Wgraj najnowszy soft który posiada kinetyczne przewijanie _________________ |
||
| Danut | |
|
| Nom poczytałem na google i jest: Nowości w oprogramowaniu v50.0.005 dla Nokia 5800 XpressMusic to: - kinetyczne przewijanie menu, - Gimlet Touch 2.2, - OVI Sync 2.0, - przeglądarka w wersji 7.2, - Lifecasting (z Maps 3.0T SR3.0), - współpraca z Windows 7, - OVI store 1.5.6, - Quick Office v4.2, - Ovi Music, - OVI contacts 1.50.8, - poprawa jakości aparatu. - szybsze odświeżanie muzyki. Tylko, że gdzie znaleźć download z instrukcją co i jak? Potrzeba do tego łamać system? Bo mam nokie na gwarancji i nie chce jej stracić ;/ |
||
| Jack | |
|
| Soft wgrasz przez program nokia software upragde (NSU) _________________ |
||
| Danut | |
|
OK jak narazie pobieram 20kb/s (blueconnect)Wrócę z odpowiedzią jak bedzie ok to pochwalę |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Pasek skrótów jako Pasek kontoaktów !!!!!Zajrzyj !! Ciekawy pomysł , może coś wiesz na ten temat . |
Pytania i Problemy z telefonami | Linean | |
[Nokia C5-03] Wysuwany pasek powiadomień itp. |
Szukam | chl0r | |
Nokia 5800 oraz Nokia 5530 z nowym oprogramowaniem |
Pozostałe | ramzestoja | |
[N96] Szary kilku centymetrowy pasek u góry ekranu. |
Pytania i Problemy z telefonami | danek-94 | |